Maquillatge de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Maquillatge de Halloween

Salvapantalles de Maquillatge de Halloween

Salvapantalles animat de Maquillatge de Halloween

Salvapantalles de Maquillatge de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estàs preparat per Halloween? Si no saps què vestir, en aquest estalvi de pantalla anem a mostrar cinc maquillatge diferents de Halloween per disfressar-se. Aquestes imatges li pot donar idees sobre com aplicar el maquillatge per Halloween. I si tens idees per millorar aquests exemples, no dubti en posar-se en pràctica. A les fotos es pot veure a una noia de maquillatge de la mort mexicana, un home llop, la dona aranya, un fantasma o un esquelet. A més de sorprendre a tots amb el seu vestit, també passar una estona divertida pintar el seu rostre.

Una part molt important d'un bon disfressa de Halloween és el maquillatge. Gràcies a un bon maquillatge per a efectes especials poden dissimular millor que amb una màscara. Per crear alguns efectes molt realistes, artistes de maquillatge utilitzen làtex líquid, que quan s'asseca té un aspecte molt similar a la pell humana. Amb un munt de maquillatge de color vermell i sang falsa es pot aconseguir l'efecte de les ferides i la sang. Però si t'agrada vestits menys sagnants, pot aplicar maquillatge com un fantasma amb tons blaus, o amb l'edat la seva cara pintar fer algunes arrugues a la pell. Hi ha una infinitat d'opcions per a una disfressa de Halloween. Tot depèn de la imaginació que ha de pensar en el seu vestit. L'opció d'home llop també té la complicació de pèl fals pegat a la cara, però que li donarà un toc realista. No us preocupeu si vostè no ha preparat cap disfressa, ja que constitueixen la cara correctament haver resolt gran part del vestuari. Decora el teu escriptori amb aquestes cares esgarrifoses fets per Halloween!. Descarrega el salvapantalles de Maquillatge de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-28 12:10:32, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Maquillatge de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 42 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 1 vots
Nº 1704 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2069 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït d'una bruixa amb la seva calder veurà la poció que s'està cuinant, usant la mà de l'home a la recepta. Si vols sorprendre als teus amics per Halloween, prepara el sopar terrorífica de Halloween amb alguns detalls. També pot mostrar aquest estalvi de pantalla per descarregar a través de xarxes socials, publicant al teu Facebook o Google +.

6
6 de 10 - 541 vots
Nº 311 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 7976 vegades

Halloween salvapantalles de Humor . A la nit dels difunts, les criatures de la foscor tornar boig. Aquest esquelet és de conducció entre les tombes del cementiri a una moto, tenir molta diversió. Que està realitzant la major part del seu breu retorn al món dels vius, el 31 d'octubre. Aquesta imatge ve amb un borrasques i misteriós so de fons.