Smiley de Halloween

Salvapantalles de Halloween : Smiley de Halloween

Salvapantalles de Smiley de Halloween

Salvapantalles animat de Smiley de Halloween

Salvapantalles de Smiley de Halloween
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Un vampir que ens espanta d'aquest estalvi de pantalla Halloween! Però no et preocupis, ja que es pot veure és un smiley bonic que es disfressa com un vampir per a l'ocasió. Aquest personatge s'ha ficat en el seu paper de Dràcula i ens mira amb els ulls vermells injectats en sang, mentre que deixa veure els ullals afilats. En tot tremolant de por en aquesta escena, incloent paraula Halloween que apareix en color groc. Si vols donar-li un toc divertit al teu equip en aquest moment s'apropa, no ho dubtis i descàrrega aquesta monstruosa somrient.

El vestit de vampir és un dels monstres més populars de vestir-up de Halloween. Aquest emoticona ha hagut falsos ullals i lents de contacte de color vermell, amb efecte a la sang. En el fons es pot veure una casa embruixada amb un arbre ombrívol al costat. Hi ha molts ratpenats adormits penjant de les seves branques a l'inrevés. Tots ells són elements típics de Halloween, que li donen un ambient de terror. El color blavós de l'escena contrasta amb el text i l'emoticona en tons grocs i ataronjats. Aquest protector de pantalla és una gran manera de personalitzar la seva temàtica de terror ordinador, però per als nens, per una manera divertida. Si vostè té nens a casa, et riuràs molt si veuen a l'ordinador aquesta boig somrient agitant sense parar. Sorprengui als seus fills amb el nostre divertit de Halloween animacions 3D i terror divertit! Tenim una gran varietat d'opcions per tu per mirar aquesta categoria que vols. I si ho prefereix algunes animacions de terror menys infantil, visita la categoria sobre el protector de pantalla de terror.. Descarrega el salvapantalles de Smiley de Halloween fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Halloween, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Halloween, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 14 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-10-22 09:10:04, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Halloween. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Smiley de Halloween de Halloween per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 84 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 14 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 10 vots
Nº 1568 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2072 vegades

Amb aquesta animació en 3D d'uns cranis de salt que tindrà una pantalla per a un espantós de Halloween. Alguns productes de Halloween són més infantil, però com es pot veure aquest vídeo es veu més aterridor del que és habitual. Aquests cranis ossos estan vius i tinguin vida, i sembla que es riu amb un riure maliciosa. És una manera de donar-li moviment al seu ordinador mentre prepara els detalls de la decoració de Halloween. Sota d'ells, el terra de fusta sembla a punt de col.lapsar.

7
7 de 10 - 626 vots
Nº 256 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9403 vegades

Horrible salvapantalles d'un zombi cobert de sang i riure, perfecte per al període de Halloween. Un Zombie és un mort ressuscitat per un bruixot màgic a través de mitjans per convertir-se en el seu esclau. Per extensió, és un mort que viu fa les coses mecànicament com si de la voluntat privada. El zombi és una figura molt present en les tradicions de Halloween. Aquest té una rialla estrident que li terroritza.