Salvapantalles de humor i divertits

Humor i divertits en el seu equip

Salvapantalles animados de humor i divertits

32 salvapantalles gratuïts de humor i divertits per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 107.175 vegades. Descarrega els screensavers de humor i divertits que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Bromes salvapantalles. Vols riure? Tenen un sentit de l'humor? Si vostè és algú que mira la vida amb un somriure té per a tu una col · lecció de divertits salvapantalles l'ajudarà a tenir un monitor més optimista i vostè serà feliç cada vegada que el veig. Imatges animades divertides i originals per tenir més personalitzat l'equip amb un toc d'humor. Salvapantalles broma, amb acudits de sobres per canviar la configuració del monitor a algú. Bromes divertit salvapantalles i imatges divertides amb elements surrealistes.

Salvapantalles de Humor i Divertits

Screensavers de humor i divertits

Salvapantalles gratuïts de humor i divertits

Comenta!
Vota!
Comparteix!

En tot el que oferim i es poden trobar a Internet, oferim una col · lecció que el que vol és el seu somriure, fotos divertides que es mou a la pantalla. Les coses que no esperen que el seu monitor d'un espai de diversió amb un sentit de l'humor. Si t'agrada la diversió, bromes i acudits, aquests són els arxius que un T'agradarà descarregar i instal lar. Animacions 3D per garantir-li una imatge divertida en veure la seva pantalla a la feina oa casa. Ens allunyem de les imatges clàssiques d'oferir alguna cosa diferent i original, amb un toc divertit. El inesperat i original. Dels milers d'arxius que oferim aquí, que hem creat en exclusiva i seleccionats els diferents escenaris, que estan molt bé, però a la recerca de prendre un altre enfocament, menys greu, menys sobri. Bromes pot instal · lar a l'ordinador d'una altra persona per enganyar, com bromes per al monitor oa la pantalla, en la creença que s'ha trencat o sacsejant insectes sencers corrent al voltant de la pantalla i altres coses inofensives, però es pot riure una bona estona a costa d'algú.