Salvapantalles de Nadal

Nadal en el seu equip

Salvapantalles animados de Nadal

57 salvapantalles gratuïts de Nadal per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 269.130 vegades. Descarrega els screensavers de Nadal que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Salvapantalles de Nadal. El Nadal és la festa familiar i fet religiós cristià de l'any. És un dia de festa cristià celebra el 25 de desembre que commemora el naixement de Jesús Crist amb una reunió familiar al voltant d'un sopar, el lliurament de regals de Santa Claus o Pare Noel. Hi ha molts costums de Nadal a diferents països i diferents tradicions sobre maneres de celebrar, festes, regals, menjars, etc. Un lloguer de decoracions de Nadal són les boles de vidre, mitjons de la xemeneia i l'arbre de Nadal.

Salvapantalles de Nadal

Screensavers de Nadal

Salvapantalles gratuïts de Nadal

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Salvapantalles de Pare Noel o Santa Claus, que és el més important del Nadal, és l'encarregat de lliurar els regals als nens que s'han portat bé, va amb el seu trineu volador i ve per la xemeneia per deixar regals als peus de l'arbre de Nadal. Nadal personatges mítics com Sant Nicolau o el mateix Santa Claus, deixant-nos regals. Salvapantalles amb música de Nadal. En aquesta festa es celebra el naixement de Jesucrist per als cristians i catòlics, però en general és una festa familiar universal. Aquesta festa decorar la nostra casa amb l'arbre, amb garlandes de colors, boles de vidre, va posar els mitjons a la xemeneia per deixar-nos regals, posar un pessebre, els llums de Nadal a l'exterior de la casa o en l'arbre. Se celebra amb una reunió familiar i una festa. T'agraden els regals? Farem una molt especial, amb sentiment, amb la nostra col · lecció d'arxius per descarregar i instal · lar, amb el qual podràs personalitzar el teu ordinador i tenir les vacances tan especial sempre present. Celebri la vigília de Nadal, la nit del 24 de desembre en què ens trobem i després esperem l'arribada del Pare Noel i els regals abans de la celebració del dia següent de la festa més important, el Nadal.