Pare Noel esquí

Salvapantalles de Nadal : Pare Noel esquí

Salvapantalles de Pare Noel esquí

Salvapantalles animat de Pare Noel esquí

Salvapantalles de Pare Noel esquí
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Divertida animació del Pare Noel de l'esquí en una estació d'esquí. Després d'un gran esforç i la distribució de regals de Nadal per als nens durant la nit del 24 de desembre, és normal que necessita unes vacances per descansar. Es diu que Pare Noel viu al Pol Nord, on la neu cau en abundància. A la imatge podem veure a Santa Claus vestit amb la seva roba de color vermell i blanc amb dos esquís i dos pols. El fons és una àrea coberta de neu amb els avets. Perfecte per als amants de l'esquí!

En aquest estalvi de pantalla que pot veure a Pare Noel amb els seus esquís lliscant a través de la neu. Aquest llegendari personatge viu al Pol Nord, pel que està acostumat a esquiar en el seu temps lliure. Com es pot veure és un gran esquiador. És una pista d'esquí coberta de neu blanca. T'agrada esquiar? Protegeix la pantalla del seu ordinador amb aquest animat esquí de Pare Noel al Pol Nord. No et sorprenguis si et trobes esquiar a les pistes la propera vegada que vagi.. Descarrega el salvapantalles de Pare Noel esquí fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 48 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Pare Noel esquí de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 5530 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 48 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 517 vots
Nº 305 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9030 vegades

És la nit de Nadal, la lluna minvant lumina el cel blau, mentre comencen a caure flocs de neu alguns nens van de porta en porta cantant nadales a canvi d'una prima. Un grup de nens amb espelmes, cantant nadales a la porta d'una casa al davant de tota una família. Una de les més belles tradicions de Nadal on els veïns van de casa en casa cantant cançons boniques. Les nadales són cançons de Nadal cantada amb cor de veus.

5
5 de 10 - 724 vots
Nº 281 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8630 vegades

És Nadal, fa fred i nevant així que la ciutat del llac es congela. Alguns nens són el patinatge sobre gel a la llum de la lluna plena i són tan feliços que no s'adonen que Pare Noel en trineu es mou més enllà de la Lluna deixant enrere una estela que ens desitgen bones festes. Com és molt fred, els nens patinadors són molt càlids, amb barrets de llana i bufandes. Guants, a més de mantenir calent seves mans, també els protegeixen de caigudes en el gel. Aquesta és una escena bella nit de Nadal.