Arbre de Nadal a la ciutat

Salvapantalles de Nadal : Arbre de Nadal a la ciutat

Salvapantalles de Arbre de Nadal a la ciutat

Salvapantalles animat de Arbre de Nadal a la ciutat

Salvapantalles de Arbre de Nadal a la ciutat
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

T'agraden els arbres de Nadal? Quan la festa de Nadal arriba a totes les ciutats s'omplen d'ornaments de Nadal i al centre d'aquesta ciutat han posat un enorme arbre de Nadal a la plaça. En aquest estalvi de pantalla veiem que la ciutat està decorada amb un enorme arbre de Nadal en un lloc on també hi ha un ninot de neu i la neu que cau sobre les cases il·luminades. Un arbre de Nadal gegant que omple la plaça de la ciutat i l'escena acolorida de Nadal.

Els arbres de Nadal són una de les més internacionals que no tenen relació amb cap religió tradicions de vacances. Comptem amb un gran arbre de Nadal al centre d'una plaça de la ciutat amb un ninot de neu, mentre la neu cau sobre la ciutat i els llums de la casa estan apagades. Arbre de Nadal gegant decorat amb llums i adorns de colors. Veiem els flocs de neu caient sobre la ciutat, mentre que les llums de l'arbre de colors il.luminen l'escena amb tots els colors. A la part superior de l'arbre és una estrella groga tradicional. Veiem les cases de la ciutat i els arbres coberts de neu.. Descarrega el salvapantalles de Arbre de Nadal a la ciutat fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 11 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-13 08:09:25, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Arbre de Nadal a la ciutat de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 2058 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 11 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 57 vots
Nº 599 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4438 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït, un arbre de Nadal està envoltada de brillants llums que afegeixen una atmosfera de màgia, un bell esperit del Nadal. Gaudeix de la màgia del Nadal amb aquest bell protector de pantalla gratuït, amb un gran arbre de Nadal decorat enmig de la nit, al bosc cobert de neu. Compartir a les xarxes socials aquest salvapantalles de Nadal per donar un detall nadalenc als teus amics.

7
7 de 10 - 12 vots
Nº 794 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3350 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït que pot veure boles de Nadal en color blau balanceig lleugerament mentre la neu cau sobre un fons de línies blaves animats. Per Nadal, la neu és un jugador important en moltes parts del món, i també recorda el fred Pol Nord, on viu Pare Noel. En el protector de pantalla, la neu cau amb els seus bells cristalls de neu com tres boles que pengen de la seva pantalla de Nadal. Tots els articles en blau, si aquest és el teu color per celebrar aquesta temporada de fred.