Calendari d'Advent

Salvapantalles de Nadal : Calendari d'Advent

Salvapantalles de Calendari d'Advent

Salvapantalles animat de Calendari d'Advent

Salvapantalles de Calendari d'Advent
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Imatge d'un calendari d'advent de Nadal amb diferents objectes i ornaments en moviment. Aquesta animació no pot faltar en el teu ordinador al mes de desembre, ja que ens ajuda a comptar els dies que falten per celebrar aquesta festa cristiana. Veure que els cuirs d'imatge sota cada dia del mes. En aquesta postal veiem un arbre de Nadal decorat amb adorns, un ninot de neu, un bosc d'avets, muntanyes nevades, diferents animals (ós bru, conill, guineu i perdiu) i el trineu de Pare Noel volant pel cel.

En aquest calendari de Nadal haurà de trobar que les pells d'animals o figures darrere de cada dia de desembre. Aquest calendari especial s'utilitza per comptar els dies que falten per celebrar el dia de Nadal i per donar una idea, un poema o xocolata. Aquesta imatge ens dóna una col·lecció d'imatges per a cada dia del mes, visita diferents animals, ninot de neu, Pare Noel i adorns. Gaudi de Nadal i decorar el teu ordinador.. Descarrega el salvapantalles de Calendari d'Advent fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 60 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-19 19:10:11, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Calendari d\'Advent de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 2982 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 60 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 1023 vots
Nº 149 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 14860 vegades

Salvapantalles animat de Pare Noel creuant el cel a la nit per distribuir els seus regals als nens de tot el món que munta el seu trineu volador tirat per rens. Per transportar els regals, Pare Noel els guardaria en un sac màgic; i distribuït el 25 de desembre, un trineu volador tirat per rens màgics. La lluna plena en tot el seu esplendor i estrelles lluna luminarà el camí a la nit. Ren del nas Rudolph brilla entre tots els rens que tiren del trineu.

7
7 de 10 - 604 vots
Nº 301 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8751 vegades

Un bell protector de pantalla animat salutacions de Nadal i Any Nou amb un unicorn blanc galopant a través d'un paisatge blanc de les muntanyes i la neu. Un unicorn blanc galopa a la neu. Un paisatge muntanyós passa per darrere mentre s'executa, amb muntanyes blanques i una lluna plena. Gran imatge per a un moment de l'any màgic. Protector de pantalla acompanya aquesta bella música. Una manera encantadora i complementar la màgia del Nadal, afegint un toc de màgia amb que això sigui una imatge fantàstica.