Campanes sonant

Salvapantalles de Nadal : campanes sonant

Salvapantalles de campanes sonant

Salvapantalles animat de campanes sonant

Salvapantalles de Campanes sonant
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Nadal de pantalla animat de campanes d'or de timbre. En les religions cristianes s'acostuma a celebrar diverses misses per Nadal. Això, en el 24 de desembre, vigília de Nadal, se celebra la missa de mitjanit. La tradició religiosa del Nadal no podia faltar en el protector de pantalla. Aquests anell de campanes de Nadal a la part superior d'una torre de campana, amb algunes decoracions de Nadal i un arc vermell o petit fulles de grèvol. El so d'aquestes campanes van anunciar al poble l'arribada del Nadal.

Les campanes de l'església sonen per diferents raons. El més comú és per anunciar serveis de l'església, però també sona a cada hora, o quan tenen lloc esdeveniments especials, com un casament. El so canvia depenent de quin tipus de timbre és. Campanes petites són un símbol del Nadal, amb el seu agut dringadissa que s'assembla el so emès per les campanes. Les campanes de l'església poden arribar a pesar diverses tones que són de metall sòlid.. Descarrega el salvapantalles de Campanes sonant fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 50 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-11-16 19:04:36, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Campanes sonant de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 4256 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 50 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 678 vots
Nº 191 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 12897 vegades

Estalvi de pantalla animat i colorit. Llums i boles de Nadal que pengen del sostre. Boles de nadal de colors: rosa, groc, blau i morat. Les boles giren lentament, els llums parpellegen. Molt color i un ambient festiu. Perfecte per al protector de pantalla de vacances. Ve amb una agradable música de Nadal. En la temporada de les festes de Nadal sempre m'agrada tenir coses acolorida i alegre per compartir amb familiars i amics.

8
8 de 10 - 34 vots
Nº 757 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3655 vegades

Els colors del Nadal són el verd i vermell, els colors que atreuen la bona sort per les festes. En aquesta pantalla es pot veure una de les decoracions més comunes del Nadal, les espelmes, en aquest cas una espelma vermella decorada amb una branqueta de grèvol, planta típica del Nadal.