Decoració de Nadal

Salvapantalles de Nadal : Decoració de Nadal

Salvapantalles de Decoració de Nadal

Salvapantalles animat de Decoració de Nadal

Salvapantalles de Decoració de Nadal
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Per tenir un bon ambient nadalenc, no ha de faltar a casa una bona decoració de Nadal. Per també han embellit el seu ordinador, li posem amb aquest estalvi de pantalla gratuït. Aquesta bola de Nadal blau penja d'una branca de l'arbre, que sol ser un pi o l'avet. En el fons, es veu un bosc cobert de neu, i els flocs caient lentament. La neu és un bell símbol d'aquest bastant ràpid, però en gran part del món ni tan sols neva per Nadal.

Boles de Nadal, que solen tenir colors brillants i elements metàl · lics brillants, són un dels més populars i distintiu Decoracions de Nadal. Se solen utilitzar les boles, campanes, garlandes, arcs i bastons de caramel per adornar el pi o l'avet coneguts com arbres de Nadal. Els colors més comuns són de color verd, vermell, or o plata, però de vegades el que veiem aquí pot donar-li altres colors com el blau. Els arbres de Nadal són un bell símbol d'una festa que a molts els va agradar. Un paisatge cobert per la neu és un bell segell de Nadal. En aquesta època de l'any en general les famílies es reuneixen per compartir un dinar o sopar. També la gent li agrada decorar tota la casa amb adorns cridaners i llums de diferents colors.. Descarrega el salvapantalles de Decoració de Nadal fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 12 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2013-12-16 09:12:42, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Decoració de Nadal de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 336 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 12 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 623 vots
Nº 318 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8094 vegades

Salvapantalles de Nadal de la Mare de Déu amb el nen Jesús quan era un nadó, per celebrar la Nativitat del Nen Jesús. L'art religiós de Maria, Mare de Crist, amb adorns nadalencs. En el cristianisme, el Nadal celebra el naixement de Jesús a Betlem. La seva mare, Maria va donar a llum en un pessebre. Representacions artístiques de la mare amb el seu fill van desfilar en l'equip, acompanyat pel so d'una campana. Festa de Nadal va portar al seu origen i el seu significat religiós.

7
7 de 10 - 2909 vots
Nº 74 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 26656 vegades

Protector de pantalla de Nadal a Pare Noel ha arribat a la pantalla del seu ordinador. Es tracta d'una moderna de Pare Noel, vestit de luxe, amb una cinta agradable, un collaret d'or i algunes peces amb estampats de zebra en el seu vestit habitual. Darrere d'ell podem veure les llums de colors que adornen les cases del barri durant el Nadal. Pare Noel ens dóna la benvinguda a un nou any amb les vacances per divertir-se i viure amb els nostres amics i familiars. Amb aquesta finestra es pot adornar el seu equip.