Estable de Betlem

Salvapantalles de Nadal : Estable de Betlem

Salvapantalles de Estable de Betlem

Salvapantalles animat de Estable de Betlem

Salvapantalles de Estable de Betlem
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Diverses representacions artístiques del naixement de Jesús a l'estable a Betlem, on la Mare de Déu va donar a llum al fill de Déu. Aquest dia se celebra el 25 de desembre amb la festa de Nadal. Escenes religioses del naixement de Jesús a Betlem, amb Maria, la seva mare, els Reis Mags i altres figures religioses. Obra de la sagrada família. Salvapantalles de Nadal, acompanyats pel so de les campanes que anuncien aquesta meravellosa festa.

Representacions artístiques d'escenes i fotografies amb el tema del naixement de Jesucrist. Això va ocórrer en un lloc a la ciutat de Betlem, el 25 de desembre Una nit, quan el que viatjaven els pares i la mare es va posar de part. Un dia de festa que celebrem per Nadal. Un estalvi de pantalla amb un recull d'escenes religioses en les que veiem a la Mare de Déu, els Reis Mags. Tota la família santa. Veiem els àngels, pastors, pares, Jesús i tots els personatges de la Bíblia hi eren el dia de la Nativitat de Jesús o l'adoració. Escenes preses d'obres d'art famoses i pintures que es relacionen amb la religió i el Nadal.. Descarrega el salvapantalles de Estable de Betlem fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 57 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-12-17 16:04:53, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Estable de Betlem de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 20048 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 57 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 790 vots
Nº 201 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 12588 vegades

Divertida animació del Pare Noel de l'esquí en una estació d'esquí. Després d'un gran esforç i la distribució de regals de Nadal per als nens durant la nit del 24 de desembre, és normal que necessita unes vacances per descansar. Es diu que Pare Noel viu al Pol Nord, on la neu cau en abundància. A la imatge podem veure a Santa Claus vestit amb la seva roba de color vermell i blanc amb dos esquís i dos pols. El fons és una àrea coberta de neu amb els avets. Perfecte per als amants de l'esquí!

8
8 de 10 - 34 vots
Nº 757 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3655 vegades

Els colors del Nadal són el verd i vermell, els colors que atreuen la bona sort per les festes. En aquesta pantalla es pot veure una de les decoracions més comunes del Nadal, les espelmes, en aquest cas una espelma vermella decorada amb una branqueta de grèvol, planta típica del Nadal.