Got de Llet de Pare Noel

Salvapantalles de Nadal : Got de Llet de Pare Noel

Salvapantalles de Got de Llet de Pare Noel

Salvapantalles animat de Got de Llet de Pare Noel

Salvapantalles de Got de Llet de Pare Noel
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Has de beure diversos gots de llet al dia, és un estàndard que ens ajuda amb la nostra salut i el creixement. En aquest estalvi de pantalla, el Pare Nadal o Pare Noel té un got de llet també. La llet és un molt complet i tots hem de fer, a la gent gran, com Pare Noel prenen els seus gots de llet cada dia.

Pare Noel té un got de llet i es rasca la panxa que li encanta, la llet fresca és molt sa i nutritiu, molt bo per al nostre cos. Pare Noel apareix amb el seu vaixell tradicional vermell i negre amb barret vermell mentre beu llet. Pare Noel és feliç amb la seva llet. T'has pres avui un gran got de llet que vostè?. Descarrega el salvapantalles de Got de Llet de Pare Noel fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 12 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-11-19 10:11:59, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Got de Llet de Pare Noel de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 70 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 12 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 220 vots
Nº 354 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8580 vegades

Una casa il·luminada típica coberta per una gruixuda capa de neu, que dóna la benvinguda a aquest dia de festa, ple d'alegria, reunions familiars, rialles i nadales. La casa està decorada amb llums grogues que envolten tota la façana i el sostre. A l'exterior hi ha un bell arbre de Nadal amb llums intermitents blanques, corones de flors i boles. És una escena molt relaxant Nadal, podem veure com el fum puja de la xemeneia. Les llums de la sala s'encenen i s'apaguen.

6
6 de 10 - 2864 vots
Nº 81 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 24161 vegades

Diverses representacions artístiques del naixement de Jesús a l'estable a Betlem, on la Mare de Déu va donar a llum al fill de Déu. Aquest dia se celebra el 25 de desembre amb la festa de Nadal. Escenes religioses del naixement de Jesús a Betlem, amb Maria, la seva mare, els Reis Mags i altres figures religioses. Obra de la sagrada família. Salvapantalles de Nadal, acompanyats pel so de les campanes que anuncien aquesta meravellosa festa.