Llums de l'arbre de Nadal

Salvapantalles de Nadal : Llums de l'arbre de Nadal

Salvapantalles de Llums de l'arbre de Nadal

Salvapantalles animat de Llums de l'arbre de Nadal

Salvapantalles de Llums de l'arbre de Nadal
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles per a les festes de Nadal en què veiem una decoració de l'arbre de Nadal amb llums de colors i una sèrie de llums que ballen donant voltes. Un arbre de Nadal il·luminat per una multitud de llums de colors i altres ornaments: esferes de colors, cintes brillants, estrelles i llaços. La tradició és posar regals per als nens sota l'arbre, enviats per la llegenda Mags o Pare Noel depenent de la regió on es trobi. Música nadalenca acompanya el protector de pantalla.

Una música especial de Nadal acompanya el protector de pantalla que s'està executant. Veiem els llums brillants que envolten l'arbre de Nadal. Hi ha un paisatge de Nadal en el qual tots els arbres es cobreixen de neu. Veiem flocs de neu caient sobre els cristalls de gel. En primer pla tenim un arbre de Nadal decorat amb llums de Nadal en vermell, que es barregen amb la neu. Per sobre de tot hi ha un estel blanc i brillant. Els llums atreuen la major atenció són aquelles que giren entorn de l'arbre com un petit estels estan deixant rastres de llum i brillantor.. Descarrega el salvapantalles de Llums de l'arbre de Nadal fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 67 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Llums de l\'arbre de Nadal de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 36435 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 67 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 608 vots
Nº 252 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9533 vegades

Nadal de pantalla animat de campanes d'or de timbre. En les religions cristianes s'acostuma a celebrar diverses misses per Nadal. Això, en el 24 de desembre, vigília de Nadal, se celebra la missa de mitjanit. La tradició religiosa del Nadal no podia faltar en el protector de pantalla. Aquests anell de campanes de Nadal a la part superior d'una torre de campana, amb algunes decoracions de Nadal i un arc vermell o petit fulles de grèvol. El so d'aquestes campanes van anunciar al poble l'arribada del Nadal.

8
8 de 10 - 10 vots
Nº 1142 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2474 vegades

Un nen sosté un gran regal de Nadal en aquest estalvi de pantalla gratuït. Pare Noel ha lliurat el seu regal a aquest nen, i ell somriu molt feliç, feliç amb el seu regal. Encara que la grandària d'un regal no és el que compta, en aquest moment és un regal gran, molt gran, que gairebé cobreixen per complet el nen. Fer un regal a algú també publicar aquest estalvi de pantalla a les xarxes socials d'algun dels seus amics.