Nadales

Salvapantalles de Nadal : Nadales

Salvapantalles de Nadales

Salvapantalles animat de Nadales

Salvapantalles de Nadales
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

És la nit de Nadal, la lluna minvant lumina el cel blau, mentre comencen a caure flocs de neu alguns nens van de porta en porta cantant nadales a canvi d'una prima. Un grup de nens amb espelmes, cantant nadales a la porta d'una casa al davant de tota una família. Una de les més belles tradicions de Nadal on els veïns van de casa en casa cantant cançons boniques. Les nadales són cançons de Nadal cantada amb cor de veus.

Quan el Nadal arriba a la nit, grups de nens i adults al barri vénen per la casa a cantar nadales als seus veïns. Mentre que al carrer segueixen caient flocs de neu, un feliç nadal i altres persones es desitgen. Un estalvi de pantalla que el Nadal no ha de faltar en el teu ordinador. Un grup de nens que porten espelmes i trucar a la porta d'una casa, tota la família va a rebre el xec. Quan s'obre la porta el grup comença a cantar. Veiem notes musicals omplen l'aire mentre que al cel la lluna està ballant amb la música i els núvols baixar els flocs de neu.. Descarrega el salvapantalles de Nadales fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 66 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2009-10-10 13:10:45, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Nadales de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 3619 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 66 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 790 vots
Nº 201 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 12588 vegades

Divertida animació del Pare Noel de l'esquí en una estació d'esquí. Després d'un gran esforç i la distribució de regals de Nadal per als nens durant la nit del 24 de desembre, és normal que necessita unes vacances per descansar. Es diu que Pare Noel viu al Pol Nord, on la neu cau en abundància. A la imatge podem veure a Santa Claus vestit amb la seva roba de color vermell i blanc amb dos esquís i dos pols. El fons és una àrea coberta de neu amb els avets. Perfecte per als amants de l'esquí!

8
8 de 10 - 58 vots
Nº 684 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4237 vegades

Salvapantalles escena nativitat, on va donar l'escena bíblica de la Nativitat, el naixement de Jesús. Aquesta escena ha donat lloc a un popular tema de Nadal, que representa l'escena del naixement i es col · loca al nen Jesús, Sant Josep i la Mare de Déu en un pessebre entre un bou i una mula. Altres elements són els Reis Mags i els pastors que van venir.