Pare Noel a la lluna

Salvapantalles de Nadal : Pare Noel a la lluna

Salvapantalles de Pare Noel a la lluna

Salvapantalles animat de Pare Noel a la lluna

Salvapantalles de Pare Noel a la lluna
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles animats Pare Noel assegut a la Lluna, prenent un descans abans de continuar amb la distribució de regals de Nadal per als nens. Ell porta el seu sac màgic ple de joguines per portar a totes les llars per a tots els nens que s'han portat bé. La lluna i les estrelles il·luminen la nit fosca. Protector de pantalla de Nadal divertida acompanyat de música suau. Onades de Pare Noel de la lluna que s'ha ficat al llit a descansar. El cel, els estels brillen per sobre dels núvols.

Pare Noel té el seu vestit vermell tradicional en aquesta imatge animada que s'ha ficat al llit a la lluna. S'ha tendit a descansar i ens saluda amb simpatia. Està al cim del cel amb núvols per sota d'ella. Alta en el cel les estrelles brillen, alguns més grans amb forma estrella de cinc puntes i les estrelles molt més petites. Una escena de Nadal, però des d'un punt de vista més relaxat. Pare Noel ha deixat a la resta en un temps de llargues hores de treball. Una nit es viatja pel món, també cal un moment per aturar-se i descansar.. Descarrega el salvapantalles de Pare Noel a la lluna fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 59 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-12-17 16:04:53, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Pare Noel a la lluna de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 13860 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 59 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 22336 vots
Nº 12 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 158323 vegades

Salvapantalles de neu que cau en una casa amb els seus llums de colors que adorna l'exterior per al Nadal. Cases decorades amb adorns nadalencs al camp, mentre que una forta nevada cau. Gaudeix de la música de les nadales mentre es veu la caiguda de la neu, anar a buscar els animals i els efectes d'il·luminació. Perfecte per estalvi de pantalla de Nadal. Els flocs de neu cauen tot el temps sobre la casa que té totes les finestres decorades amb llums de colors.

6
6 de 10 - 426 vots
Nº 324 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8742 vegades

Imatge d'un calendari d'advent de Nadal amb diferents objectes i ornaments en moviment. Aquesta animació no pot faltar en el teu ordinador al mes de desembre, ja que ens ajuda a comptar els dies que falten per celebrar aquesta festa cristiana. Veure que els cuirs d'imatge sota cada dia del mes. En aquesta postal veiem un arbre de Nadal decorat amb adorns, un ninot de neu, un bosc d'avets, muntanyes nevades, diferents animals (ós bru, conill, guineu i perdiu) i el trineu de Pare Noel volant pel cel.