Pare Noel onejant

Salvapantalles de Nadal : Pare Noel onejant

Salvapantalles de Pare Noel onejant

Salvapantalles animat de Pare Noel onejant

Salvapantalles de Pare Noel onejant
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Protector de pantalla de Nadal a Pare Noel ha arribat a la pantalla del seu ordinador. Es tracta d'una moderna de Pare Noel, vestit de luxe, amb una cinta agradable, un collaret d'or i algunes peces amb estampats de zebra en el seu vestit habitual. Darrere d'ell podem veure les llums de colors que adornen les cases del barri durant el Nadal. Pare Noel ens dóna la benvinguda a un nou any amb les vacances per divertir-se i viure amb els nostres amics i familiars. Amb aquesta finestra es pot adornar el seu equip.

Els llums de Nadal són una de les decoracions més populars durant les vacances de Nadal. Pare Noel apareix onejant al davant d'una casa que està completament cobert amb els llums de Nadal i adorns. Com es pot veure, el Pare Noel també ha decorat el seu vestit tradicional afegint tocs més moderns com una cadena d'or al coll, la zebra o una mica d'or en el seu detall de la corretja. És una forma diferent de desitjar unes bones festes.. Descarrega el salvapantalles de Pare Noel onejant fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 73 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Pare Noel onejant de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 20363 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 73 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 143 vots
Nº 606 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4518 vegades

És la nit dels regals, Pare Noe fa les últimes entrades per comprovar que els seus follets han posat tots els regals al trineu, i té la direcció correcta de tots els nens que han enviat una carta. És el moment, està nevant i ell ha de preparar-se. Ell encara és a casa al Pol Nord, i ja ha començat a enfosquir, així que la nit més ocupada de l'any ha començat. Aquest emoticona de Pare Noe té una expressió una mica preocupat, perquè comença una nit molt estressant, i el temps corre ràpid.

7
7 de 10 - 604 vots
Nº 301 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8751 vegades

Un bell protector de pantalla animat salutacions de Nadal i Any Nou amb un unicorn blanc galopant a través d'un paisatge blanc de les muntanyes i la neu. Un unicorn blanc galopa a la neu. Un paisatge muntanyós passa per darrere mentre s'executa, amb muntanyes blanques i una lluna plena. Gran imatge per a un moment de l'any màgic. Protector de pantalla acompanya aquesta bella música. Una manera encantadora i complementar la màgia del Nadal, afegint un toc de màgia amb que això sigui una imatge fantàstica.