Pare Noel Saluda

Salvapantalles de Nadal : Pare Noel Saluda

Salvapantalles de Pare Noel Saluda

Salvapantalles animat de Pare Noel Saluda

Salvapantalles de Pare Noel Saluda
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Pare Noel saluda alegrement en aquest estalvi de pantalla de Nadal. Al centre del Pol Nord, Pare Noel apareix salutació mentre cau la neu per tot el lloc, en un paisatge molt fred i amb neu. Un estalvi de pantalla de Nadal amb Pare Noel com a protagonista, rebent a tots els nens a casa al Pol Nord, que és on viu durant tot l'any amb Rudolph i la resta dels rens.

Pare Noel saludant des del salvapantalles Pol Nord. En aquest estalvi de pantalla gratuït que pot veure a Pare Noel, també conegut com Sant Nicolau, Pare Noel o simplement Santa a altres països.. Descarrega el salvapantalles de Pare Noel Saluda fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 12 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-11-13 13:11:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Pare Noel Saluda de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 28 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 12 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 623 vots
Nº 318 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8094 vegades

Salvapantalles de Nadal de la Mare de Déu amb el nen Jesús quan era un nadó, per celebrar la Nativitat del Nen Jesús. L'art religiós de Maria, Mare de Crist, amb adorns nadalencs. En el cristianisme, el Nadal celebra el naixement de Jesús a Betlem. La seva mare, Maria va donar a llum en un pessebre. Representacions artístiques de la mare amb el seu fill van desfilar en l'equip, acompanyat pel so d'una campana. Festa de Nadal va portar al seu origen i el seu significat religiós.

7
7 de 10 - 14 vots
Nº 851 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2784 vegades

Amb aquest estalvi de pantalla de Nadal vostè serà capaç de decorar el teu ordinador amb unes boles vermelles belles de Nadal que pengen de les branques dels arbres d'un arbre de Nadal. En totes les decoracions del Nadal, sempre hi ha un protagonista principal, l'arbre de Nadal. Sense ell, la decoració d'una casa sembla incomplet, perquè l'arbre de Nadal és un element tradicional molt característic del Nadal.