Pingüins en Nadal

Salvapantalles de Nadal : Pingüins en Nadal

Salvapantalles de Pingüins en Nadal

Salvapantalles animat de Pingüins en Nadal

Salvapantalles de Pingüins en Nadal
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Nadal de pantalla animats, de diversos pingüins que van a una festa de Nadal. Suren en l'oceà a la part superior dels blocs de gel. Cada un pren un element del Nadal d'una espècie: els arbres de Nadal, regals, ninot de neu, Pare Noel. Diversió de pantalla animat per a PC. Aquestes aus són natació tranquil en les capes de gel, però estan comprovant amb un ambient de Nadal, perquè els adorns que porten. Es tracta d'una escena en què el fred, la neu i els animals antàrtics barregen amb l'ambient nadalenc d'aquestes dates.

Els pingüins només viuen al Pol Sud, i es poden trobar a l'Antàrtida, i fins i tot en les parts més meridionals d'Amèrica, Àfrica o Austràlia. Així com la navegació en grans fulles de gel entre les glaceres. Cada un porta ornaments de Nadal i decoracions per estar ben aclimatats a celebrar aquesta festa per la seva peculiar forma. Amb ells, vostè pot personalitzar el seu equip i donar-li un toc divertit.. Descarrega el salvapantalles de Pingüins en Nadal fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 48 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-11-16 19:04:36, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Pingüins en Nadal de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 4368 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 48 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 48 vots
Nº 744 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3672 vegades

Per tenir un bon ambient nadalenc, no ha de faltar a casa una bona decoració de Nadal. Per també han embellit el seu ordinador, li posem amb aquest estalvi de pantalla gratuït. Aquesta bola de Nadal blau penja d'una branca de l'arbre, que sol ser un pi o l'avet. En el fons, es veu un bosc cobert de neu, i els flocs caient lentament. La neu és un bell símbol d'aquest bastant ràpid, però en gran part del món ni tan sols neva per Nadal.

7
7 de 10 - 294 vots
Nº 179 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 15775 vegades

T'agraden els arbres de Nadal? Quan la festa de Nadal arriba a totes les ciutats s'omplen d'ornaments de Nadal i al centre d'aquesta ciutat han posat un enorme arbre de Nadal a la plaça. En aquest estalvi de pantalla veiem que la ciutat està decorada amb un enorme arbre de Nadal en un lloc on també hi ha un ninot de neu i la neu que cau sobre les cases il·luminades. Un arbre de Nadal gegant que omple la plaça de la ciutat i l'escena acolorida de Nadal.