Presentar del Pare Noel

Salvapantalles de Nadal : Presentar del Pare Noel

Salvapantalles de Presentar del Pare Noel

Salvapantalles animat de Presentar del Pare Noel

Salvapantalles de Presentar del Pare Noel
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Un nen sosté un gran regal de Nadal en aquest estalvi de pantalla gratuït. Pare Noel ha lliurat el seu regal a aquest nen, i ell somriu molt feliç, feliç amb el seu regal. Encara que la grandària d'un regal no és el que compta, en aquest moment és un regal gran, molt gran, que gairebé cobreixen per complet el nen. Fer un regal a algú també publicar aquest estalvi de pantalla a les xarxes socials d'algun dels seus amics.

Regals de Nadal són una tradició agradable, una nit, quan els nens dormen amb entusiasme, amb l'esperança que Pare Noel portarà regals bonics com aquest nen.. Descarrega el salvapantalles de Presentar del Pare Noel fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 6 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-11-14 13:11:08, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Presentar del Pare Noel de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 70 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 6 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 10 vots
Nº 1238 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2517 vegades

Has de beure diversos gots de llet al dia, és un estàndard que ens ajuda amb la nostra salut i el creixement. En aquest estalvi de pantalla, el Pare Nadal o Pare Noel té un got de llet també. La llet és un molt complet i tots hem de fer, a la gent gran, com Pare Noel prenen els seus gots de llet cada dia.

5
5 de 10 - 4 vots
Nº 1478 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2057 vegades

Pare Noel saluda alegrement en aquest estalvi de pantalla de Nadal. Al centre del Pol Nord, Pare Noel apareix salutació mentre cau la neu per tot el lloc, en un paisatge molt fred i amb neu. Un estalvi de pantalla de Nadal amb Pare Noel com a protagonista, rebent a tots els nens a casa al Pol Nord, que és on viu durant tot l'any amb Rudolph i la resta dels rens.