Rens de Pare Noel

Salvapantalles de Nadal : Rens de Pare Noel

Salvapantalles de Rens de Pare Noel

Salvapantalles animat de Rens de Pare Noel

Salvapantalles de Rens de Pare Noel
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Com cada any, en els dies abans de Nadal tot és enrenou, el treball i el moviment en el taller de joguines de Pare Noel al Pol Nord. Descobreixi com Pare Noel amb els seus rens repartint les joguines entre els nens de tot el món. Aquesta animació està adornada amb una cinta vermella bella, igual que els que s'utilitzen per decorar els regals de Nadal. Mentre floc de neu cau en el cel blau, apareix la silueta blanca de Pare Noel amb trineu a través del cel. Per Pare Noel Aquesta és la millor manera de viatjar per tot el món.

D'acord a les històries sobre el Nadal, Pare Noel utilitzar un trineu tirat per rens per lliurar regals als nens de tot el món. Santa Claus rens poden volar, i estan liderats per Rudolph, un ren amb el nas vermell. En aquesta animació només podem veure la silueta blanca d'aquests animals que volen pel cel blau. També podeu veure els cristalls de neu caient lentament.. Descarrega el salvapantalles de Rens de Pare Noel fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 63 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-28 12:10:19, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rens de Pare Noel de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 15813 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 63 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 2265 vots
Nº 140 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 15826 vegades

Aquest estalvi de pantalla acolorida i explica la caiguda de neu, ninots de neu de patinatge sobre gel en un llac congelat, una roda de gelat d'aigua, i més! És el perfecte paradís hivernal. Gaudiu de les meravelles d'hivern amb gent alegre patinatge i llaminadures justes sense necessitat de comprar o crear un compte. Nadal és una època de celebracions, les coses divertides de fer fora de la casa. A mesura que aquests ninots de neu estan patinant en un llac congelat amb els seus barrets i bufandes.

6
6 de 10 - 2864 vots
Nº 81 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 24161 vegades

Diverses representacions artístiques del naixement de Jesús a l'estable a Betlem, on la Mare de Déu va donar a llum al fill de Déu. Aquest dia se celebra el 25 de desembre amb la festa de Nadal. Escenes religioses del naixement de Jesús a Betlem, amb Maria, la seva mare, els Reis Mags i altres figures religioses. Obra de la sagrada família. Salvapantalles de Nadal, acompanyats pel so de les campanes que anuncien aquesta meravellosa festa.