Rudolph el ren

Salvapantalles de Nadal : Rudolph el ren

Salvapantalles de Rudolph el ren

Salvapantalles animat de Rudolph el ren

Salvapantalles de Rudolph el ren
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Protector de pantalla d'un saló decorat per a la temporada de Nadal amb el famós ren Rudolph enmig de la sala, el trineu de Pare Noel ha arribat. Hi ha un arbre de Nadal, llums, garlandes, regals i un ren. Barret de Pare Noel. Pare Noel reparteix regals per Nadal 00:00 25 des en un trineu volador tirat per rens, liderats per Rudolph, que és recognoscible per tenir el nas de color vermell brillant. Una música nadalenca acompanya el protector de pantalla.

Pare Noel reparteix regals als nens que s'han portat bé cada nit de Nadal. Per viatjar pel món necessita l'ajuda del seu trineu tirat pels rens màgics voladors. El cap de tots els rens és Rudolph, que té un nas vermell i brillant, amb una llum. És molt fàcil de reconèixer, per tot el trineu de rens de Pare Noel tindrà el nas amb negre, però aquí. Amb rens voladors, es pot anar a totes les cases del món per deixar els regals sota l'arbre de Nadal, com en aquesta imatge, en la qual els rens entrar a la casa.. Descarrega el salvapantalles de Rudolph el ren fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 89 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rudolph el ren de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 16828 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 89 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 34 vots
Nº 757 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3655 vegades

Els colors del Nadal són el verd i vermell, els colors que atreuen la bona sort per les festes. En aquesta pantalla es pot veure una de les decoracions més comunes del Nadal, les espelmes, en aquest cas una espelma vermella decorada amb una branqueta de grèvol, planta típica del Nadal.

6
6 de 10 - 26 vots
Nº 791 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3497 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït de Nadal és perfecte per complementar la festa a ningú li agrada l'animació amb vermell elegant i or. A la pantalla podem veure algunes lletres d'or elegants que posa Bon Nadal adornat amb un delicat boles vermelles de Nadal, com un bonic fons de Nadal vermell. Flaixos petits cauen en el text, donant un toc màgic a la pantalla amb els flocs de neu en color or. Pura elegància Nadal.