Unicorn de nadal

Salvapantalles de Nadal : unicorn de nadal

Salvapantalles de unicorn de nadal

Salvapantalles animat de unicorn de nadal

Salvapantalles de Unicorn de Nadal
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Un bell protector de pantalla animat salutacions de Nadal i Any Nou amb un unicorn blanc galopant a través d'un paisatge blanc de les muntanyes i la neu. Un unicorn blanc galopa a la neu. Un paisatge muntanyós passa per darrere mentre s'executa, amb muntanyes blanques i una lluna plena. Gran imatge per a un moment de l'any màgic. Protector de pantalla acompanya aquesta bella música. Una manera encantadora i complementar la màgia del Nadal, afegint un toc de màgia amb que això sigui una imatge fantàstica.

Animació en la qual veiem un paisatge de muntanyes, cobert de neu. Un unicorn blanc que galopa a través de la neu. És una manera de fer una targeta de Nadal i Any Nou. Tota l'escena és un paisatge muntanyós de les altes muntanyes amb pics nevats. Els unicorns són animals mitològics que no estan relacionats amb el Nadal. Però com a éssers màgics són molt bons en aquesta escena. Veiem el cavall blanc té una sola banya al front. Aquesta botzina té propietats màgiques. La mesura crinera i cua de cavall bressolat pel vent per córrer.. Descarrega el salvapantalles de Unicorn de Nadal fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Nadal, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Nadal, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 52 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-11-16 19:04:36, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Nadal. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Unicorn de Nadal de Nadal per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 4228 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 52 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 426 vots
Nº 324 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8742 vegades

Imatge d'un calendari d'advent de Nadal amb diferents objectes i ornaments en moviment. Aquesta animació no pot faltar en el teu ordinador al mes de desembre, ja que ens ajuda a comptar els dies que falten per celebrar aquesta festa cristiana. Veure que els cuirs d'imatge sota cada dia del mes. En aquesta postal veiem un arbre de Nadal decorat amb adorns, un ninot de neu, un bosc d'avets, muntanyes nevades, diferents animals (ós bru, conill, guineu i perdiu) i el trineu de Pare Noel volant pel cel.

6
6 de 10 - 2259 vots
Nº 120 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 17452 vegades

Com cada any, en els dies abans de Nadal tot és enrenou, el treball i el moviment en el taller de joguines de Pare Noel al Pol Nord. Descobreixi com Pare Noel amb els seus rens repartint les joguines entre els nens de tot el món. Aquesta animació està adornada amb una cinta vermella bella, igual que els que s'utilitzen per decorar els regals de Nadal. Mentre floc de neu cau en el cel blau, apareix la silueta blanca de Pare Noel amb trineu a través del cel. Per Pare Noel Aquesta és la millor manera de viatjar per tot el món.