Paisatges de tardor

Salvapantalles de paisatges : paisatges de tardor

Salvapantalles de paisatges de tardor

Salvapantalles animat de paisatges de tardor

Salvapantalles de Paisatges de Tardor
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Imatges de la tardor estalvi de pantalla, escenes de muntanyes, llacs, rius, arbres, cel, etc, amb els colors de la tardor. Escenes típiques d'aquesta temporada, quan els arbres perden les seves fulles, o que canvien de color de manera que els paisatges es tornen de color groc o vermell molt bonic. La tardor és un dels moments més romàntics de l'any.

Contràriament a la creença popular, els colors de la tardor no sempre es fan més pobres i els arbres perden les seves fulles. Com es mostra ens ofereix aquest protector de pantalla, a veure paisatges diferents tardor de colors vius, llum i harmonia. Arbres de jugar amb els seus reflexos en l'aigua, omplint tota la vida.. Descarrega el salvapantalles de Paisatges de Tardor fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Paisatges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Paisatges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 116 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-27 16:10:55, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Paisatges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Paisatges de Tardor de Paisatges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 7658 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 116 vegades
TORNAR
9
9 de 10 - 95 vots
Nº 725 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4431 vegades

Viatge amb nosaltres a una impressionant platja caribenya i relaxar-se a la vora del mar sota l'ombra d'una palmera. Vostè no necessita gastar diners o viatjar lluny! Anem a portar la bellesa i la tranquil·litat del mar Carib a la pantalla del seu ordinador. També, vostè pot escoltar amb calma les ones del mar trencant a la platja de sorra blanca, ja que aquest estalvi de pantalla ha incorporat so. Com podeu veure, el nostre estalvi de pantalla d'estiu l'ajudarà a crear un ambient per donar-li al mar una mica més a prop, si vostè no està en vacances d'estiu. Refresca't de forma gratuïta gràcies a nosaltres!

7
7 de 10 - 449 vots
Nº 487 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6976 vegades

Col·lecció d'imatges de platges tropicals i paradís, les millors fotos per al teu equip. Amb aquest estalvi de pantalla es pot viatjar les millors platges del món sense sortir de casa. Gaudiu de les impressionants vistes des del seu ordinador. Imatge d'una platja al capvespre amb palmeres, canoes, vegetació, entre d'altres. Com li agradaria passar les seves vacances? Segurament estirat en una d'aquestes platges per prendre el sol o banyar-se en les seves aigües cristal·lines. Aquest estiu arriba al seu ordinador amb aquestes imatges tropicals!