Paisatges de tardor

Salvapantalles de paisatges : paisatges de tardor

Salvapantalles de paisatges de tardor

Salvapantalles animat de paisatges de tardor

Salvapantalles de Paisatges de Tardor
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Imatges de la tardor estalvi de pantalla, escenes de muntanyes, llacs, rius, arbres, cel, etc, amb els colors de la tardor. Escenes típiques d'aquesta temporada, quan els arbres perden les seves fulles, o que canvien de color de manera que els paisatges es tornen de color groc o vermell molt bonic. La tardor és un dels moments més romàntics de l'any.

Contràriament a la creença popular, els colors de la tardor no sempre es fan més pobres i els arbres perden les seves fulles. Com es mostra ens ofereix aquest protector de pantalla, a veure paisatges diferents tardor de colors vius, llum i harmonia. Arbres de jugar amb els seus reflexos en l'aigua, omplint tota la vida.. Descarrega el salvapantalles de Paisatges de Tardor fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Paisatges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Paisatges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 116 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-27 16:10:55, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Paisatges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Paisatges de Tardor de Paisatges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 7658 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 116 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 522 vots
Nº 335 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 7698 vegades

Gairebé es pot sentir el sol en la seva pell o la relaxant ombra dels arbres de palma amb imatges d'illes paradisíaques. No es pot fer un viatge a un tropical escapar? No es preocupi, descarregui aquesta galeria dels més impressionants paisatges tropicals al món. Imatge d'una flor vermella d'hibisc, una platja de sorra blanca amb un arbre, palmeres al vespre d'una platja. Relaxeu-vos amb aquestes espectaculars imatges tropicals i tombar a prendre el sol veient aquest estalvi de pantalla.

9
9 de 10 - 322 vots
Nº 396 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6360 vegades

Protectors de pantalla animats d'un camp de gespa verda. Alguns insectes negre amb ales i volar prop pel vent mou els núvols i un mocador vermell, col locat en una creu de fusta. Misteriós i espectacular paisatge. Una escena rural a la pantalla de l'ordinador, per als amants del país. Una tranquil música relaxant completa aquesta imatge.