Salvapantalles de pel·lícules

Pel·lícules en el seu equip

Salvapantalles animados de pel·lícules

90 salvapantalles gratuïts de pel·lícules per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 233.511 vegades. Descarrega els screensavers de pel·lícules que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

El cinema és un dels mitjans d\'entreteniment en el món, a tots ens agrada anar al cinema a veure els nous llançaments, és un ritual social. La pel · lícula és la ciència que s\'encarrega de fer aquests mitjans sobre el nombre de professionals implicats, des de directors de cinema, actors, productors, guionistes, càsting, maquillatge, etc fins que el projecte arribi a bon port. La indústria del cinema és molt important per a alguns països, especialment els Estats Units amb pel · lícules americanes solen ser èxits de taquilla, amb grans pressupostos i efectes especials, però cada país té la seva producció per adaptar-se als gustos locals. Són molt famoses produccions musicals de Bollywood a l\'Índia, amb parcel · les d\'amor impossible i l\'èxit entre el bé i el mal. La més famosa pel · lícula dels productors de sol del món americà, amb els principals estudis de cinema com DreamWorks, Miramax, Metro-Goldwyn-Mayer, Gaumont, 20th Century Fox, New Line, Paramount, RKO, TriStar, Universal Studios i Warner Bros.

Salvapantalles de Pel·lícules

Screensavers de pel·lícules

Salvapantalles gratuïts de pel·lícules

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Els tipus de pel · lícules poden ser per la durada com curtmetratges o llargmetratges. Hi ha diferents gèneres cinematogràfics: com la trama es desenvolupa a la història com l\'acció, drama, horror, thriller, comèdia, western, fantasia, romanç, misteri, ciència ficció o històrics entre d\'altres. Podem definir aquestes històries com la successió d\'imatges en moviment amb so en què es desenvolupa una història completa aventura o basat en un guió establert. És la fotografia amb compte amb les imatges fotogràfiques després d\'un muntatge d\'escenes i trets. Ets un cinèfil persona? Si aquesta és la teva passió pot fer que les estrenes favorits, els seus èxits de taquilla amb els seus actors favorits, actrius, directors, sagues, cartells, etc. Tots els amants del cinema estaran encantats de gaudir de la nostra col · lecció especial de contingut des del clàssic fins les últimes estrenes de Hollywood.