Salvapantalles de rellotges

Rellotges en el seu equip

Salvapantalles animados de rellotges

29 salvapantalles gratuïts de rellotges per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 164.724 vegades. Descarrega els screensavers de rellotges que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Els dispositius que ens ajuden a controlar el pas del temps són una peça de col · lecció i la veritable adoració entre els aficionats. Aquí oferim una col · lecció de rellotges animats, molts d'ells en 3D, que són de tot tipus, des graciós seriós. Ens rellotge de cucut, el sol, la sorra, els rellotges de paret del pèndol, cronòmetres, rellotges de polsera i rellotges de butxaca. Tots els dispositius que serveixen per comprovar el temps, dur a on es necessita i on es troba, d'una esfera gegant en una torre de l'església als petits rellotges de polsera.

Salvapantalles de Rellotges

Screensavers de rellotges

Salvapantalles gratuïts de rellotges

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Rellotge és la creació d'aquests aparells d'alta tecnologia, que han evolucionat des de l'antiguitat com a mecanismes molt simples a complexos d'avui. El fabricant de rellotges és la persona que fa o ven cada rellotge en el seu establiment. Un dispositiu que s'utilitza per mostrar l'hora o el temps s'ha convertit en un objecte de culte i objectes de col · lecció per als milions pagats. Els rellotges de polsera eren només per a les dones en el seu origen, però es va fer molt popular entre els homes a la guerra, eren més còmodes. La butxaca són els mecanismes més antics i complexos van ser inventats al segle XV. Les parts del mecanisme són en general en una esfera de rellotge: les mans d'hores, minuts (per minut) i segons (per segon) i les hores. A més, vostè pot comptar amb rellotge o calendari. És vostè un col · leccionista? Esperem que si i gaudir de tots els arxius que hem preparat perquè puguis descarregar i instal lar de forma gratuïta.