Esquirols rellotge

Salvapantalles de rellotges : esquirols rellotge

Salvapantalles de esquirols rellotge

Salvapantalles animat de esquirols rellotge

Salvapantalles de Esquirols rellotge
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

La tardor està venint, i aquestes esquirols estan acumulant menjar per al dur hivern. La seva pantalla s'ha convertit en un bosc a la tardor amb un rellotge en el primer pla. Els esquirols miren el rellotge per veure si encara tenen temps per acumular prou menjar per a l'hivern. L'hora que es mostra és el mateix que el que ha configurat al seu ordinador, ja que tots dos rellotges estan sincronitzats. Esquirols vermells són molt conscients que el rellotge, encara que els animals no són impulsats pel temps sinó pels seus propis instints.

Els esquirols són animals molt amigables que viuen als boscos. Pertanyen a la família dels rosegadors i viuen en les copes dels arbres. En aquesta imatge apareix un esquirol vermella també anomenat esquirol comú, pujar el rellotge, i un esquirol rayada, també anomenat esquirol en un dels costats. Aquesta escena estimarà totes les persones que estimen la natura i gaudeixen de caminar al bosc. És una bella escena salvatge que també ens informa de l'hora.. Descarrega el salvapantalles de Esquirols rellotge fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 79 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2009-09-17 14:09:48, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Esquirols rellotge de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 24360 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 79 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 68 vots
Nº 669 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4855 vegades

Estalvi de pantalla del rellotge analògic. El rellotge de paraules es deriva en última instància (via holandès, francès septentrional, i llatí medieval) de les paraules del celtes clagan i clocca significat ”campana”. Un instrument silenciós cal un mecanisme d'aquest tipus s'ha conegut tradicionalment com un rellotge. En l'ús general avui un ”rellotge” es refereix a qualsevol dispositiu per mesurar i mostrar el temps. Rellotges i altres rellotges que es poden portar en la seva persona sovint es distingeixen dels rellotges. La vora d'aquest rellotge està fet de metall, i els números són també de metall. L'hora que es mostra en ella depèn de l'hora de revisar el seu ordinador, i se sincronitza amb ell.

6
6 de 10 - 2798 vots
Nº 66 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 29105 vegades

La nostra pantalla s'ha convertit en un estany d'on va sortir, com un nenúfar, un rellotge. En aquest rellotge, una granota amistós saluda nosaltres dient-nos el temps. L'esfera del rellotge es veu com la pell d'una granota en tons de verd amb ratlles i aspra. És un tipus de rellotge analògic amb la vora en negre i les mans són les algues verdes. El fons és un estany amb aigua clara i canyes. Si t'agrada la natura, aquest estalvi de pantalla és perfecta per als biòlegs. Es sincronitza automàticament amb el rellotge de l'equip.