Rellotge analògic

Salvapantalles de rellotges : rellotge analògic

Salvapantalles de rellotge analògic

Salvapantalles animat de rellotge analògic

Salvapantalles de Rellotge analògic
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estalvi de pantalla del rellotge analògic. El rellotge de paraules es deriva en última instància (via holandès, francès septentrional, i llatí medieval) de les paraules del celtes clagan i clocca significat ”campana”. Un instrument silenciós cal un mecanisme d'aquest tipus s'ha conegut tradicionalment com un rellotge. En l'ús general avui un ”rellotge” es refereix a qualsevol dispositiu per mesurar i mostrar el temps. Rellotges i altres rellotges que es poden portar en la seva persona sovint es distingeixen dels rellotges. La vora d'aquest rellotge està fet de metall, i els números són també de metall. L'hora que es mostra en ella depèn de l'hora de revisar el seu ordinador, i se sincronitza amb ell.

Aquest objecte s'utilitza per mesurar el temps, cosa que l'home ha tractat al llarg de la seva vida. En l'antiguitat hi havia diverses maneres de quantificar el temps, entre els quals hi havia els rellotges de sol, rellotges d'aigua, fases lunars, i molts més rellotges. Els rellotges mecànics es diuen així, ja que treballen a través d'un complex mecanisme que es troba dins. El treball del rellotger requereix paciència i precisió.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge analògic fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 16 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-03-28 16:03:40, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge analògic de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 476 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 16 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 3480 vots
Nº 56 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 35164 vegades

La tardor està venint, i aquestes esquirols estan acumulant menjar per al dur hivern. La seva pantalla s'ha convertit en un bosc a la tardor amb un rellotge en el primer pla. Els esquirols miren el rellotge per veure si encara tenen temps per acumular prou menjar per a l'hivern. L'hora que es mostra és el mateix que el que ha configurat al seu ordinador, ja que tots dos rellotges estan sincronitzats. Esquirols vermells són molt conscients que el rellotge, encara que els animals no són impulsats pel temps sinó pels seus propis instints.

6
6 de 10 - 814 vots
Nº 244 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9699 vegades

Una àguila majestuosa que desplega les seves ales en les seves arpes que porten un rellotge valuós mà que ens dirà l'hora exacta. Amb aquest estalvi de pantalla que podem conèixer el temps amb només mirar la pantalla sense moure el ratolí de l'ordinador. Perfecte per als amants de la natura i les aus rapinyaires. A la imatge veiem un àguila cap d'àguila calba o blanc amb un rellotge en les seves arpes. El rellotge de butxaca és vell, or platejat i la cara blanca. El paisatge de fons és borrosa per destacar l'àguila i el rellotge.