Rellotge d'acer

Salvapantalles de rellotges : rellotge d'acer

Salvapantalles de rellotge d'acer

Salvapantalles animat de rellotge d'acer

Salvapantalles de Rellotge d'acer
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

La millor manera de saber sempre l'hora amb aquests protectors de pantalla. Amb un rellotge en el protector de pantalla es pot veure el temps de manera diferent que els rellotges tradicionals. En aquest cas, el protector de pantalla és un rellotge d'acer sobre un fons de metall. L'estil d'aquest rellotge és modern i elegant. Tot el fons també es fa amb metall, com plaques d'alumini o acer inoxidable. Aquests materials s'utilitzen en la construcció de molts edificis moderns, i ara en un rellotge virtual per a vostè. És la millor manera de mantenir la noció del temps.

En l'arquitectura moderna s'utilitzen diversos materials que trenquen amb la tradició de maó. És el cas de l'alumini o acer inoxidable, que donen aspecte modern als edificis en els que s'utilitzen. El mateix s'aplica en aquest rellotge analògic, el qual està dissenyat amb el mateix material i ofereix molts reflexos metàl·lics. Si vols veure quan d'una manera moderna i elegant, és suficient per instal·lar aquest estalvi de pantalla lliure d'un rellotge de metall.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge d'acer fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 20 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-01-04 13:01:37, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge d\'acer de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 189 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 20 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 37 vots
Nº 670 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4309 vegades

Dóna-li al teu ordinador un toc retro amb la instal · lació d'aquest estalvi de pantalla d'un antic rellotge de butxaca que es balanceja com un pèndol. En aquest vídeo, es pot veure l'estil de les pel · lícules d'època, que van ser filmats en colors sèpia o blanc i negre, ja que el color al vídeo no existia en aquest moment. En el fons, es pot veure una escena que era normal trobar en les primeres grans ciutats van sorgir, fins i tot si encara no hi havia cotxes i hi havia molt pocs carros impulsats per cavalls. En el rellotge de butxaca, les mans giren bojament sense una parada, igual que el temps, que també mai s'atura. Fes un cop d'ull enrere en el temps amb aquest estalvi de pantalla d'un vell rellotge de butxaca de collita.

7
7 de 10 - 2906 vots
Nº 64 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 29478 vegades

Quina hora és? Vostè pot mirar aquest rellotge digital a la cantonada posterior dreta amb un paisatge de tardor pacífic en el fons. Aquest llac a la tardor pot fer oblidar l'estrès de les vegades, els estrets horaris i la pressa per a tot. Aquest estalvi de pantalla li informa sobre el temps amb un rellotge digital necessita, alhora que mostra un bell paisatge d'un llac a la tardor. A la imatge podem veure un gran llac al mig d'un bosc. Les fulles cauen lentament a través del seu monitor.