Rellotge en el gel

Salvapantalles de rellotges : rellotge en el gel

Salvapantalles de rellotge en el gel

Salvapantalles animat de rellotge en el gel

Salvapantalles de Rellotge en el gel
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest és un protector de pantalla gratuït amb mirada de gel. Aquest rellotge li donarà l'hora actual d'una manera diferent, en aquest cas amb un rellotge futurista per aclarir i les ones de distorsió cada segon. Aquest és un rellotge digital en un punt en la pantalla. L'escena s'assembla a una cova de gel on les parets estan cobertes de gel. L'únic que no es congela aquí és el temps, quan el rellotge segueix comptant segons. Si vostè vol que el seu propi rellotge, no dubti en instal·lar el nostre estalvi de pantalla. Estem segurs que li agradarà.

El gel és l'element predominant en aquest rellotge. Un rellotge digital que li donarà temps real congelat, depenent de l'hora de comprovar teu ordinador, ja que sincronitzarà amb ella. No et preocupis perquè tot està cobert de les gelades, ja que l'únic que no es congela és el temps. Petits centelleigs de llum es reflecteixen perfectament en la superfície polida de l'aigua solidificada, creant unes belles onades blaves.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge en el gel fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 20 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-01-04 13:01:39, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge en el gel de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 805 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 20 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 268 vots
Nº 375 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8555 vegades

Aquest estalvi de pantalla gratuït hi ha un bon rellotge. La millor manera de mantenir la noció del temps, i en aquest cas també el més divertit són els protectors de pantalla amb rellotges reals, el que donarà el temps específic d'una manera nova i divertida, en aquest cas amb un rellotge molt amable i positiu una emoticona somrient per donar-nos temps. És el protector de pantalla perfecte per als nens que estan aprenent el temps, perquè és com un rellotge analògic pot practicar millor. I ho van a trobar molt divertit amb la seva cara feliç al centre.

6
6 de 10 - 37 vots
Nº 670 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4309 vegades

Dóna-li al teu ordinador un toc retro amb la instal · lació d'aquest estalvi de pantalla d'un antic rellotge de butxaca que es balanceja com un pèndol. En aquest vídeo, es pot veure l'estil de les pel · lícules d'època, que van ser filmats en colors sèpia o blanc i negre, ja que el color al vídeo no existia en aquest moment. En el fons, es pot veure una escena que era normal trobar en les primeres grans ciutats van sorgir, fins i tot si encara no hi havia cotxes i hi havia molt pocs carros impulsats per cavalls. En el rellotge de butxaca, les mans giren bojament sense una parada, igual que el temps, que també mai s'atura. Fes un cop d'ull enrere en el temps amb aquest estalvi de pantalla d'un vell rellotge de butxaca de collita.