Rellotge modern

Salvapantalles de rellotges : rellotge modern

Salvapantalles de rellotge modern

Salvapantalles animat de rellotge modern

Salvapantalles de Rellotge modern
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Descàrrega aquest estalvi de pantalla gratuït amb un rellotge amb estil, amb color daurat brillantor metàl lic. Per a una manera diferent de veure l'hora en l'equip, us portem un rellotge modernista efectes daurats i tocs de llum en groc. En el fons són algunes línies abstractes de color blau fosc. Aquest rellotge analògic té un gran estil, que el fa perfecte per a la instal·lació en un ordinador en una oficina oa la feina. Si voleu personalitzar el seu equip i desitja fer-ho d'una manera seriosa, aquí està com fer-ho.

Rellotges virtuals operen d'una manera totalment diferent als rellotges mecànics, que es mantenen dins d'un complex sistema d'engranatges anomenats mecanisme. Aquest rellotge virtual està sincronitzat amb el seu temporitzador ordinador, de manera que mostrarà l'hora exacta en tot moment. És una forma molt elegant per mostrar el temps, sobretot per als ocupadors, els treballadors d'oficina i homes de negocis, que han de donar una imatge respectable també amb els seus ordinadors.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge modern fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 20 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-01-04 13:01:43, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge modern de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 1281 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 20 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 300 vots
Nº 321 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 7486 vegades

Pantalla animat protector que indica el temps amb el rellotge digital. Sobre el fons negre notem fulles verdes i una flor, gràcies als raigs blaus que apareixen cada dos segons i il·luminen els elements de la imatge. El soroll d'una gota d'aigua que cau a l'aigua acompanya la imatge. Aquest estalvi de pantalla té una brillantor baix, a causa que també l'ajudarà a estalviar energia cada vegada que l'equip està inactiu diversos minuts. Diferents fulles i flors de la selva tropical, amb línies que il·luminen el fons d'aquesta escena apareixen tan fosc.

5
5 de 10 - 1703 vots
Nº 118 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 18003 vegades

Un estalvi de pantalla animat d'un rellotge en un aquari, envoltat d'elements naturals i d'aigües tranquil·les. Una imatge de pau i tranquil·litat, per a persones que estan sempre en un compromís. Aquest rellotge en un ambient tranquil elimina l'estrès i ajuda a prendre la vida un pas a la vegada. Quan apareix aquest estalvi de pantalla que veurà la superfície d'un estany amb les fulles que suren a l'aigua. Si bé aquests elements d'una llacuna semblen un rellotge que mostrarà el temps també apareixerà. Així que vostè pot gaudir d'un entorn natural amb aigua freda.