Rellotge de l'ós i el conill

Salvapantalles de rellotges : rellotge de l'ós i el conill

Salvapantalles de rellotge de l'ós i el conill

Salvapantalles animat de rellotge de l'ós i el conill

Salvapantalles de Rellotge de l'ós i el conill
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest rellotge bonic historieta no només ens mostra el temps, sinó que també apareixerà diferents escenes animades. En elles, apareixen personatges com un ós, un conill, un cérvol, un esquirol i molts altres que viuen divertides aventures. En cada número del rellotge, apareix un simpàtic ratolí. En una escena, tots ells viatgen en un tren de colors. En un altre, l'ós i el surf de conill en una bassa a través del riu. Aquest animat rellotge és perfecte per als nens, ja que s'omplirà de colors la pantalla de l'ordinador i aprendrà a llegir l'hora.

Un nen mira amb què els nens poden jugar, aprendre el temps i descobreix els diferents animals de dibuixos animats. Una divertida aventura en vaixell o en tren, on divertits personatges semblen molt feliços. Aquest rellotge per als nens és analògic, i per saber quina hora és, hauran de reconèixer on assenyalant les manetes del rellotge.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge de l'ós i el conill fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 53 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2010-10-25 15:10:11, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge de l\'ós i el conill de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 5201 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 53 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 115 vots
Nº 648 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 6058 vegades

Aquest és un protector de pantalla gratuït amb mirada de gel. Aquest rellotge li donarà l'hora actual d'una manera diferent, en aquest cas amb un rellotge futurista per aclarir i les ones de distorsió cada segon. Aquest és un rellotge digital en un punt en la pantalla. L'escena s'assembla a una cova de gel on les parets estan cobertes de gel. L'únic que no es congela aquí és el temps, quan el rellotge segueix comptant segons. Si vostè vol que el seu propi rellotge, no dubti en instal·lar el nostre estalvi de pantalla. Estem segurs que li agradarà.

5
5 de 10 - 7 vots
Nº 809 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3419 vegades

T'agraden els rellotges de butxaca? Tenim un rellotge d'or bonic per a vostè de forma gratuïta. Un rellotge de butxaca clàssic amb el seu penjador per fer una cadena del seu cinturó. Esfera d'or i negre acolorides mans no deixen de girar (marca d'hora no real) en un fons de marbre de color taronja i groc. Una joia en el monitor.