Rellotge porquet

Salvapantalles de rellotges : rellotge porquet

Salvapantalles de rellotge porquet

Salvapantalles animat de rellotge porquet

Salvapantalles de Rellotge porquet
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Un porquet ens saluda per la cerca del seu corral mentre ell està sostenint un petit rellotge negre amb el seu casc. Aquest rellotge és el clàssic rellotge blanc i negre que s'assembla a la de la cuina a casa. Estalvi de pantalla agradable per aclarir el seu dia l'oficina avorrit. Animació d'un porquet recolzat en una tanca de palla en un fons negre. Va agafar un petit rellotge que ens dirà l'hora exacta del dia. Si t'agraden els animals, gaudir d'aquest porc amb un rellotge que va a decorar la seva monitor quan l'equip està inactiu.

Vols saber quina hora és en tot moment? Aquesta animació l'ajudarà a ser puntual. A la pantalla apareixerà un petit porc amb un rellotge analògic recolzat en una tanca. El petit porc és rosaci, aquest animal domèstic és en granges per a la cria. En general tenen cos pesat, llarg i pla musell, potes amb urpes i cua curta. Imatge d'un garrí en moviment amb un rellotge de paret en blanc i negre, que va a decorar la pantalla del seu ordinador.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge porquet fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 80 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2009-09-17 14:09:43, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge porquet de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 4186 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 80 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 2798 vots
Nº 66 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 29105 vegades

La nostra pantalla s'ha convertit en un estany d'on va sortir, com un nenúfar, un rellotge. En aquest rellotge, una granota amistós saluda nosaltres dient-nos el temps. L'esfera del rellotge es veu com la pell d'una granota en tons de verd amb ratlles i aspra. És un tipus de rellotge analògic amb la vora en negre i les mans són les algues verdes. El fons és un estany amb aigua clara i canyes. Si t'agrada la natura, aquest estalvi de pantalla és perfecta per als biòlegs. Es sincronitza automàticament amb el rellotge de l'equip.

6
6 de 10 - 814 vots
Nº 244 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 9699 vegades

Una àguila majestuosa que desplega les seves ales en les seves arpes que porten un rellotge valuós mà que ens dirà l'hora exacta. Amb aquest estalvi de pantalla que podem conèixer el temps amb només mirar la pantalla sense moure el ratolí de l'ordinador. Perfecte per als amants de la natura i les aus rapinyaires. A la imatge veiem un àguila cap d'àguila calba o blanc amb un rellotge en les seves arpes. El rellotge de butxaca és vell, or platejat i la cara blanca. El paisatge de fons és borrosa per destacar l'àguila i el rellotge.