Rellotge simple

Salvapantalles de rellotges : rellotge simple

Salvapantalles de rellotge simple

Salvapantalles animat de rellotge simple

Salvapantalles de Rellotge simple
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

La millor manera de saber sempre l'hora amb aquests protectors de pantalla. Amb un rellotge en el protector de pantalla es pot veure el temps de manera diferent que els rellotges tradicionals. En aquest cas tenim la imatge d'un simple rellotge analògic, com un rellotge de l'oficina o el rellotge de la cuina. L'esfera del rellotge és de color blanc amb marc negre, els números són grans, així que es pot veure des de lluny. El fons és blau. Si vols decorar la teva pantalla del monitor amb aquest elegant rellotge de paret, descarregar aquesta animació.

Un rellotge és una màquina que els humans fan servir per mesurar el temps i saber que el temps és el final del dia. Aquest protector de pantalla li dóna l'oportunitat de conèixer l'hora exacta quan el monitor està inactiu. Aquest tipus de rellotge es col·loca generalment a la paret de qualsevol habitació, dormitori, cuina, sala d'estar i oficina. Deixeu que les mans d'aquest rellotge giren al llarg del dia per a la seva pantalla. La segona part (comptant a mà els segons) és de color vermell.. Descarrega el salvapantalles de Rellotge simple fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 20 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-01-04 13:01:17, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge simple de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 3689 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 20 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 1620 vots
Nº 102 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 18940 vegades

Un estalvi de pantalla animat que indica l'hora, sobre un fons blanc, veiem un ull marró gran, que és també un rellotge. Aquest estalvi de pantalla li dóna el temps en una imatge bella i misteriosa. Es t'està mirant... Aquesta animació és una forma d'art surrealista, on elements molt diferents s'uneixen per crear una obra conjunta. Es pot veure un ull marró convertir-se en un rellotge analògic, i al costat oposat hi ha línies grises de diferents gruixos que són quadrats, però s'estan movent contínuament.

5
5 de 10 - 2118 vots
Nº 90 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 21057 vegades

Salvapantalles d'un rellotge d'or, decorada amb icones religiosos. Dos àngels porten una creu ortodoxa d'or amb pedres precioses de colors en ell. A cada costat del rellotge és molt elegant canelobre amb dues xifres de la Grècia antiga fins a la celebració de les espelmes. Una solemne música acompanya a la imatge.