Rellotge smiley

Salvapantalles de rellotges : rellotge smiley

Salvapantalles de rellotge smiley

Salvapantalles animat de rellotge smiley

Salvapantalles de Rellotge smiley
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Aquest estalvi de pantalla gratuït hi ha un bon rellotge. La millor manera de mantenir la noció del temps, i en aquest cas també el més divertit són els protectors de pantalla amb rellotges reals, el que donarà el temps específic d'una manera nova i divertida, en aquest cas amb un rellotge molt amable i positiu una emoticona somrient per donar-nos temps. És el protector de pantalla perfecte per als nens que estan aprenent el temps, perquè és com un rellotge analògic pot practicar millor. I ho van a trobar molt divertit amb la seva cara feliç al centre.

Els nens necessiten paciència per aprendre el temps a poc a poc, i amb aquest rellotge curiós el que pot ser més fàcil. Les mans amb un divertit mans assenyalant l'hora i els minuts. Al centre apareix una emoticona somrient. Aquest és un rellotge infantil especialment dissenyat per a l'ordinador nens. Cada vegada que es trobi inactiu durant uns minuts aquest simpàtic personatge semblen indicar l'hora. Ara és el temps quan es tracta de les hores felices al seu ordinador!. Descarrega el salvapantalles de Rellotge smiley fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 18 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-01-04 13:01:26, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Rellotge smiley de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 1876 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 18 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 68 vots
Nº 669 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 4855 vegades

Estalvi de pantalla del rellotge analògic. El rellotge de paraules es deriva en última instància (via holandès, francès septentrional, i llatí medieval) de les paraules del celtes clagan i clocca significat ”campana”. Un instrument silenciós cal un mecanisme d'aquest tipus s'ha conegut tradicionalment com un rellotge. En l'ús general avui un ”rellotge” es refereix a qualsevol dispositiu per mesurar i mostrar el temps. Rellotges i altres rellotges que es poden portar en la seva persona sovint es distingeixen dels rellotges. La vora d'aquest rellotge està fet de metall, i els números són també de metall. L'hora que es mostra en ella depèn de l'hora de revisar el seu ordinador, i se sincronitza amb ell.

5
5 de 10 - 2118 vots
Nº 90 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 21057 vegades

Salvapantalles d'un rellotge d'or, decorada amb icones religiosos. Dos àngels porten una creu ortodoxa d'or amb pedres precioses de colors en ell. A cada costat del rellotge és molt elegant canelobre amb dues xifres de la Grècia antiga fins a la celebració de les espelmes. Una solemne música acompanya a la imatge.