Un rellotge d'or

Salvapantalles de rellotges : un rellotge d'or

Salvapantalles de un rellotge d'or

Salvapantalles animat de un rellotge d'or

Salvapantalles de un rellotge d'or
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles d'un rellotge d'or, decorada amb icones religiosos. Dos àngels porten una creu ortodoxa d'or amb pedres precioses de colors en ell. A cada costat del rellotge és molt elegant canelobre amb dues xifres de la Grècia antiga fins a la celebració de les espelmes. Una solemne música acompanya a la imatge.

Rellotge, decoració, cristalleria, pedres precioses, canelobres, figures grec antic, espelmes de colors,. Descarrega el salvapantalles de un rellotge d'or fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Rellotges, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Rellotges, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 48 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Rellotges. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat un rellotge d'or de Rellotges per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 14826 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 48 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 183 vots
Nº 386 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8458 vegades

Descàrrega aquest estalvi de pantalla gratuït amb un rellotge amb estil, amb color daurat brillantor metàl lic. Per a una manera diferent de veure l'hora en l'equip, us portem un rellotge modernista efectes daurats i tocs de llum en groc. En el fons són algunes línies abstractes de color blau fosc. Aquest rellotge analògic té un gran estil, que el fa perfecte per a la instal·lació en un ordinador en una oficina oa la feina. Si voleu personalitzar el seu equip i desitja fer-ho d'una manera seriosa, aquí està com fer-ho.

7
7 de 10 - 2906 vots
Nº 64 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 29478 vegades

Quina hora és? Vostè pot mirar aquest rellotge digital a la cantonada posterior dreta amb un paisatge de tardor pacífic en el fons. Aquest llac a la tardor pot fer oblidar l'estrès de les vegades, els estrets horaris i la pressa per a tot. Aquest estalvi de pantalla li informa sobre el temps amb un rellotge digital necessita, alhora que mostra un bell paisatge d'un llac a la tardor. A la imatge podem veure un gran llac al mig d'un bosc. Les fulles cauen lentament a través del seu monitor.