Salvapantalles de terror i por

Terror i por en el seu equip

Salvapantalles animados de terror i por

52 salvapantalles gratuïts de terror i por per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 126.784 vegades. Descarrega els screensavers de terror i por que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

T'agraden les pel · lícules de por? Si ets dels que s'espanta en un passadís fosc o una casa abandonada, però m'agrada aquesta sensació, aquesta és la teva col · lecció. El terror és la por en el seu grau màxim. També en diuen un gènere literari i cinematogràfic, amb històries que s'han dissenyat per produir una reacció en el lector o l'espectador i passi por. Tot sobre la mort o el sobrenatural ens aquesta reacció, així que aquí hi ha una gran col · lecció de cranis, esquelets, fantasmes, morts vivents, bruixes, monstres, etc

Salvapantalles de Terror i Por

Screensavers de terror i por

Salvapantalles gratuïts de terror i por

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Li agrada passar por? T'agraden les històries de terror? Aquestes històries que s'expliquen al voltant d'una foguera a la nit al camp i fer que tots ploren. Històries de terror on els monstres ataquen a tu, et persegueixen assassins o els morts s'aixequen de les seves tombes per atacar als vius. La por sempre ens va atreure. Creem personatges de terror com zombies perquè ens agrada aquesta sensació. Esperem que gaudeixi de la nostra col · lecció de fons de pantalla de monstres que fan por i protectors de pantalla per donar-li una mica d'animació a la pantalla de l'ordinador. Quines coses què tens por? Aquí tenim totes aquestes coses com espantaocells, fantasmes, poltergeist, vampirs, cases encantades, criatures de l'infern, la màgia negre i totes les coses que fan que moren nit de por pensar en les històries de terror. Les imatges animades, moltes d'elles en 3D de totes les coses que has tingut por des de la infància. Els terrors nocturns es van reunir en una col · lecció perquè la baixada a l'equip.