La caixa dels horrors

Salvapantalles de terror i por : la caixa dels horrors

Salvapantalles de la caixa dels horrors

Salvapantalles animat de la caixa dels horrors

Salvapantalles de la caixa dels horrors
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles animats d'una caixa plena d'elements d'horror. Un nen vestit com Satanàs ha obert la caixa, i mantenir els elements de vol de sortida: un estranger, un zombi, un malvat bruixot, un repugnant ull, un crani, un fantasma, un dimoni crazily rient ... Objectes relacionats amb la por i el terror.

Quadre d'horrors, els elements d'horror, Satanàs, caixa, exòtiques, zombies, malament bruixot, ull, cap, fantasma, dimoni, por, terror,. Descarrega el salvapantalles de la caixa dels horrors fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Terror i Por, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Terror i Por, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 100 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-07-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Terror i Por. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat la caixa dels horrors de Terror i Por per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 1981 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 100 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 38 vots
Nº 1068 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2530 vegades

Perquè si vols una mica d'estalvi de pantalla de por, aquest esquelet té la intenció d'espantar per un forat a la paret. Entre els maons, la figura aterridora d'un esquelet sembla sortir de la pantalla, amb l'efecte 3D. Un esquelet que ens espanta, ja que representa la mort com una criatura de terror que ha tornat d'entre els morts. Si vols donar-li una mirada de terror al seu ordinador, pot fer por amb aquest estalvi de pantalla 3D d'aquest monstre ossos que surten de la paret a través d'un forat a les roques que el subjectaven. ¡També pot utilitzar com a decoració de Halloween!

7
7 de 10 - 7 vots
Nº 1605 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1535 vegades

Un protector de pantalla gratuït amb una aterridora mòmia del seu sarcòfag, amb els ulls injectats en sang, molesta ser despertat. Una mòmia egípcia obre la tomba de recolzar-se en el protector de pantalla, totalment gratis. Si vostè vol que el seu equip es vegi estrany, només ha de descarregar i instal · lar aquest estalvi de pantalla. També pots compartir en xarxes socials, perquè tu i els teus amics l'utilitzarà quan Halloween arriba.