Tombes

Salvapantalles de terror i por : tombes

Salvapantalles de tombes

Salvapantalles animat de tombes

Salvapantalles de Tombes
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Algunes tombes en un cementiri com un protector de pantalla per protegir la pantalla. A taules de pedra amb inscripcions sobre el difunt. Una nit de tempesta al cementiri, amb llamps i boira. Què li tens por? La nit és fosca, però res es mou entre les làpides al cementiri del terror.

Al mig de la nit va caminar entre les làpides, tombes de pedra amb inscripcions. Tens por dels cementiris? Estem en una nit fosca, amb un llampec al cel i la boira que li impedeix veure on va. Una escena de por amb els sepulcres dels morts com un escenari.. Descarrega el salvapantalles de Tombes fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Terror i Por, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Terror i Por, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-12-13 11:12:28, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Terror i Por. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Tombes de Terror i Por per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 77 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 3265 vots
Nº 91 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 21615 vegades

Protector de pantalla preocupant d'un llop udolant a la lluna plena darrere d'ell. Ens recorda la figura de l'home llop. Un home llop és una persona que es converteix en un llop, ja sigui a propòsit o sense voler utilitzant màgia o causa d'una maledicció. És només durant la nit de la lluna plena que la transformació es porta a terme. La figura d'aquest animal d'històries d'horror es perfila per la llum de la lluna, de manera que només pot veure la seva silueta. Aquesta escena no només causar por, però també té un toc de misteri que envolta tota la imatge.

7
7 de 10 - 3 vots
Nº 1580 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1844 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït esgarrifosa vostè pot veure la televisió que va aparèixer en Poltergeist, l'horror i suspens de 1982, una pel · lícula de terror clàssic. La pel · lícula tracta sobre una família que necessita l'ajuda de psíquics i mèdiums en cotxe des de casa alguns esperits o poltergeist, que va contactar a través de la televisió.