Tombes

Salvapantalles de terror i por : tombes

Salvapantalles de tombes

Salvapantalles animat de tombes

Salvapantalles de Tombes
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Algunes tombes en un cementiri com un protector de pantalla per protegir la pantalla. A taules de pedra amb inscripcions sobre el difunt. Una nit de tempesta al cementiri, amb llamps i boira. Què li tens por? La nit és fosca, però res es mou entre les làpides al cementiri del terror.

Al mig de la nit va caminar entre les làpides, tombes de pedra amb inscripcions. Tens por dels cementiris? Estem en una nit fosca, amb un llampec al cel i la boira que li impedeix veure on va. Una escena de por amb els sepulcres dels morts com un escenari.. Descarrega el salvapantalles de Tombes fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Terror i Por, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Terror i Por, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-12-13 11:12:28, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Terror i Por. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Tombes de Terror i Por per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 77 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 3 vots
Nº 1597 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1192 vegades

Terrorífic salvapantalles gratuïtament per un no-mort vivent surt de la seva tomba. El zombi que ha despertat agita la seva mà fora de la seva tomba des del subsòl per intentar escapar de la seva presó de terra i pedres. Si desitja que el seu ordinador per buscar més alarmant, amb aquest salvapantalles li fa por ho aconseguirà. Crear una atmosfera de por i misteri amb el nostre protector de pantalla horror.

8
8 de 10 - 9 vots
Nº 1572 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2296 vegades

La bruixa més terrible que volen a la nit a escombres. Les bruixes són dones amb poders terribles que afligeixen als homes i cada nit surten de casa muntats en les seves escombres màgiques. En aquest estalvi de pantalla que tenim una bruixa volant sobre la lluna en la seva escombra màgica volant.