Salvapantalles de vaixells

Vaixells en el seu equip

Salvapantalles animados de vaixells

20 salvapantalles gratuïts de vaixells per descarregar i instal·lar al seu ordinador con sistema operatiu de Windows, totalment compatible amb Windows 7, Windows 8, XP, Vista i altres sistemes operatius que s'han descarregat 60.029 vegades. Descarrega els screensavers de vaixells que protegeixen la pantalla i el monitor amb els nostres programes gratis. Aquest lloc web compta amb 3564 arxius de Donwload, que s'han descarregat per 5.707.638 usuaris!

Ets un fanàtic de la vela? Si t\'agrada navegar pel mar, els oceans, els rius i tot el relacionat a pilotar un vaixell, t\'encantarà nostra col lecció de protectors de pantalla dels vaixells, on trobareu tot tipus d\'embarcacions i el transport marítim. la navegació ha estat el mitjà més comú de transport de béns i recórrer grans distàncies a través del món. Hi ha grans vaixells com els vaixells portacontenidors, petroliers, creuers, embarcacions, vaixells de pesca o de pesca, transatlàntics, pots de rems, velers, catamarans, etc. Un vaixell o vaixell és còncava i fusiforme qualsevol material de construcció, fusta, metall o un altre capaç de surar en l\'aigua. Embarcacions primitives com un vaixell víking, un vaixell, una caravel · la, etc. La força que mou el vent normalment velers, que han estat a través de la història les més utilitzades i després van arribar els vaixells de vapor o els que són moguts per rems, que solien tenir els palistes per moure. Els vaixells embarcacions aptes per a la navegació en alta mar. Militar, marina, rescat, investigació, transport. Vaixells, com ara bots salvavides, bots o runabouts. Naus del món. Els vaixells poden produir col · lectivament com les flotes, esquadrons, flotilles, o combois. Una col · lecció dels vaixells per a fins militars pot compondre una marina de guerra, força de treball, o una armada.

Salvapantalles de Vaixells

Screensavers de vaixells

Salvapantalles gratuïts de vaixells

Comenta!
Vota!
Comparteix!

Fem una crida a un vaixell vaixell es mou pel centre nàutic, pel mar, rius o llacs. Les empreses navilieres són les empreses que construeixen el transport naval i els grans vasos o els que les exploten per l\'ús econòmic de les companyies de creuers o el transport. Vaixells militars són els que s\'utilitzen com a força naval per les operacions militars com els vaixells de guerra i portaavions, cuirassats, corbeta, fragata, vaixell d\'assalt amfibi, destructors, etc. També ens agraden els submarins que són naus amb la capacitat de submergir-se sota l\'aigua i poden ser de caràcter civil, com els utilitzats en turisme, l\'exploració, com els submarins utilitzats pels científics per explorar el fons del mar o militars i submarins de guerra amb capacitat nuclear o llançar míssils des de sota l\'aigua. Per trencar el gel s\'utilitza per moure per les zones ocupades pel gel.