Creuer

Salvapantalles de vaixells : creuer

Salvapantalles de creuer

Salvapantalles animat de creuer

Salvapantalles de Creuer
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Protectors de pantalla gratuïts en el qual podem veure un gran transatlàntic o un vaixell de creuer al mar, mentre que un avió vola sobre l'oceà. Si vostè necessita unes vacances, ben merescut, que l'anima a veure aquest estalvi de pantalla en els viatges amb cotxe. Ja sigui en un creuer de luxe al mar o un vol a on vulguis. Comparteixi el seu desig de viatjar amb amics de les xarxes socials per publicar aquest estalvi de pantalla en el seu perfil.

Salvapantalles d'un vaixell de creuer. Escena animada d'un vol d'un avió sobre l'oceà. Si t'agrada viatjar, i vostè necessita unes vacances, almenys es pot viatjar amb aquest estalvi de pantalla. Aquí dos dels més importants mitjans de transport en el món per a la barreja el turisme, el transport aeri a favor de l'aire i de creuer al mar. Els grans vaixells de creuers que transporten milers de persones alhora d'un port a un altre, les principals destinacions turístiques del món. Els avions porten a la gent als llocs més llunyans. Aquí veiem tant el transport en una mateixa escena.. Descarrega el salvapantalles de Creuer fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 22 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-11-02 09:11:04, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Creuer de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 21 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 22 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 272 vots
Nº 351 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 7729 vegades

Salvapantalles animat d'una platja a l'estiu, amb petits vaixells i embarcacions de pesca que naveguen pel mar, mentre que una nena observa des de la platja. Al mar i els vaixells de vela tranquil·les que naveguem sota el sol de l'estiu. Darrere del sol. Bonic salvapantalles que et transportarà a un mar i ambient relaxant. Naus animen aquesta imatge plàcida, on l'aigua i el sol es combinen per crear un efecte de relaxació total. Una nena observa l'escena sota un paraigües de colors.

5
5 de 10 - 264 vots
Nº 330 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8061 vegades

Molt relaxant estalvi de pantalla d'una vista del paisatge del mar, on veiem els petits vaixells i velers ocults en la boira. Alguns velers es mouen molt lentament en l'aigua, equilibrada per onades petites. La imatge es veu com una aquarel·la, amb el seu colorit i la llum del reflex del sol en l'aigua. Una escena molt serena per desfer-se del estrès. Per als amants de la vela i el mar. La boira cobreix l'escena fent vaixells semblen difícils. El protector de pantalla perfecte per desfer-se del estrès. Si vostè és un amant de l'oceà, aquest estalvi de pantalla és per a vostè!