Iot

Salvapantalles de vaixells : iot

Salvapantalles de iot

Salvapantalles animat de iot

Salvapantalles de Iot
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles animat relaxant vista des de la part davantera d'un iot, gronxant tranquil·lament a l'aigua davant d'un paisatge. Veiem les tranquil·les aigües d'un llac, una branca d'arbre, cel blau i les muntanyes a l'horitzó en la distància. Una foto de vostè relaxant paisatge, al seu ordinador per ajudar a eliminar l'estrès. Des de la barana a la proa d'un iot privat, gaudir d'aquesta escena aquàtica, mirant un paisatge des del seu propi iot.

Un iot és una embarcació privada, de mida petita i en general amb molts luxes. Es tracta d'un dels vehicles més exclusius allà. En aquesta escena que estem a la proa d'un iot al mig d'un llac o al mar, davant de la costa. L'aigua bressola el vaixell de dalt a baix. El vaixell es troba sota l'ombra d'un arbre, veiem les fulles cauen. Tenir un vaixell d'aquesta classe és un dels somnis de tot el món, els rics i famosos tenen iots privats que es veuen en els grans ports i esdeveniments de la vida social. Gaudiu de la seva pantalla una escena aquàtica així.. Descarrega el salvapantalles de Iot fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 64 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2007-12-17 16:04:53, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Iot de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 2296 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 64 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 659 vots
Nº 238 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 10325 vegades

Embarca't en el viatge en vaixell de vela que sempre has volgut fer un recorregut pel mar en calma, mentre el sol al cel entre els conjunts de núvols ataronjades. En taronja el cel, fins a aquest veler a recórrer el món. Navegar els mars tranquils i oceans blaus que vostè veu en aquesta imatge animada. Descàrrega aquest estalvi de pantalla gratuït i es recorda cada dia que tens un somni de viatjar pel món en un petit vaixell, mogut pel vent.

6
6 de 10 - 8 vots
Nº 1054 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2868 vegades

En aquest estalvi de pantalla o dos submarins batiscafs explorar el fons del mar. Dos exploradors submarins petits recorren el llit marí com l'exploració sota l'aigua, que pot ser la investigació científica sota l'aigua o els caçadors de tresors. Els batiscafs o permís d'exploració sota l'aigua marina i han de suportar una gran pressió per fer exploracions en els mars més profunds com els boxs.