Nau en una tempesta

Salvapantalles de vaixells : nau en una tempesta

Salvapantalles de nau en una tempesta

Salvapantalles animat de nau en una tempesta

Salvapantalles de Nau en una tempesta
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Una terrible tempesta tropical s'ha deslligat al mar i un vaixell està en perill pels forts vents i les onades. En aquest estalvi de pantalla que pot tenir la combinació perfecta, grans onades, forts vents, un cel cobert de núvols, trons amenaçadors que cauen del cel, i un tornado s'ha format i està perillosament a navegar amb les veles blanques tractant de sobreviure. Les imatges són molt reals, estan molt ben dissenyats perquè sembli que anava a sortir de la pantalla. Un estalvi de pantalla que has de tenir en el teu col·lecció i digues-li als teus amics que tens també, compartir-lo.

Una tempesta elèctrica és una forma de caracteritzat per la presència de llamps i el seu efecte acústic. També es coneix com una tempesta elèctrica, una tempesta elèctrica, tempesta o simplement una tempesta. Vegi com aquest vaixell bergantí aguanta el temporal. Una tempesta de llamps i un tornado que ràbia està perillosament prop de la nau al mar. L'onatge, pluja, vent. la cosa es posa dura aquest vaixell amb les veles desplegades pateix tempesta en l'oceà. El protector de pantalla està format per tres escenaris en els quals la posició de la nau, el color de fons de l'aigua i el cel i el paisatge canvia la situació, un és al mar, un altre prop d'una platja tropical amb palmeres, i el tercer en un penya-segat a prop un far que marca la línia de costa.. Descarrega el salvapantalles de Nau en una tempesta fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 74 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-09-25 08:04:14, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Nau en una tempesta de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 6580 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 74 vegades
TORNAR
8
8 de 10 - 259 vots
Nº 470 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 5332 vegades

Estalvi de pantalla 3D impressionant dels velers que solquen les aigües càlides del Mar Carib en un dia tranquil, paisatge, sense onades i les gavines que volen. Blau cel cobert de núvols blancs, les seves barreges amb l'horitzó per veure una illa i les suaus onades a la superfície. Les gavines volen pel cel donant una imatge de pau i tranquil·litat. Belles vistes de l'alta qualitat de l'oceà. Si t'agrada vistes tropicals, aquest estalvi de pantalla és per a vostè. És com tenir diverses finestres al mateix.

6
6 de 10 - 8 vots
Nº 1054 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2868 vegades

En aquest estalvi de pantalla o dos submarins batiscafs explorar el fons del mar. Dos exploradors submarins petits recorren el llit marí com l'exploració sota l'aigua, que pot ser la investigació científica sota l'aigua o els caçadors de tresors. Els batiscafs o permís d'exploració sota l'aigua marina i han de suportar una gran pressió per fer exploracions en els mars més profunds com els boxs.