Petit iot

Salvapantalles de vaixells : petit iot

Salvapantalles de petit iot

Salvapantalles animat de petit iot

Salvapantalles de petit iot
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Iots de mida petita són embarcacions són perfectes per gaudir del mar amb uns amics o familiars. Aquest iot és el més petit, però algunes d'aquestes embarcacions a motor pot tenir una mida increïble i tot tipus de luxes i comoditats. Aquestes embarcacions d'esbarjo s'utilitzen per passejades pel mar, i que veiem aquí és que sura en el mar, per gaudir de les vistes del paisatge d'aquest tipus de vaixell.

navegar a bord d'un vaixell d'alta mar ha de ser un capità o ocupador acreditat que coneix les tècniques de navegació i és responsable de l'embarcació i els seus passatgers i tripulació. Depenent del país, hi ha un ordre diferent i venir per mar en un vaixell d'esbarjo legislació o iot. Aquests vaixells tenen un o diversos motors, que pot està integrada al nucli o ser exterior (a l'exterior de l'embarcació). Els iots són d'ús freqüent en les aigües properes a la costa, ja que no estan dissenyats per recórrer llargues distàncies, però estan dissenyats per gaudir del seu interior.. Descarrega el salvapantalles de petit iot fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 17 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2014-12-22 09:12:10, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat petit iot de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 63 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 17 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 3 vots
Nº 1309 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2523 vegades

Protectors de pantalla gratuïts en el qual podem veure un gran transatlàntic o un vaixell de creuer al mar, mentre que un avió vola sobre l'oceà. Si vostè necessita unes vacances, ben merescut, que l'anima a veure aquest estalvi de pantalla en els viatges amb cotxe. Ja sigui en un creuer de luxe al mar o un vol a on vulguis. Comparteixi el seu desig de viatjar amb amics de les xarxes socials per publicar aquest estalvi de pantalla en el seu perfil.

6
6 de 10 - 3 vots
Nº 1037 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3323 vegades

Una seqüència divertit velers que solquen les aigües amb tripulació amable i mariners. Els vaixells de vela són comuns i habituals en els patis d'esbarjo aquàtics per la seva facilitat d'ús i preu. Són petites embarcacions que es mouen pel vent i generalment es troben en gairebé tots els clubs nàutics llacs i embassaments del món.