Radar

Salvapantalles de vaixells : radar

Salvapantalles de radar

Salvapantalles animat de radar

Salvapantalles de Radar
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Ara vostè pot tenir una pantalla del simulador de radar en el seu monitor amb aquest estalvi de pantalla gratuït. Instal·lat en el seu ordinador aquest sistema de radar similars als que no els vaixells per detectar bancs de peixos o d'altres vaixells. Amb aquest screensaver lliure s'assemblen tenir un so com de grans vaixells de pesca al seu ordinador. Si vols ensenyar a un amic, pots compartir amb tothom a través de les xarxes socials.

Pantalla de radar de l'emulador, un protector de pantalla amb un sistema de sonar, que gira amb el camp i veure un mapa del que està descobrint el senyal. El sistema de radar funciona mitjançant ones electromagnètiques que reboten en cada superfície, permetent mesurar distàncies. Es pot obtenir una pantalla verda amb una fletxa que fa girar el mapa amb un radar o sonar serien realment mostrant. És un emulador o radar pantalla del simulador o sonar dur submarins o vaixells al mar.. Descarrega el salvapantalles de Radar fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 16 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-11-26 08:11:57, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Radar de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 350 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 16 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 264 vots
Nº 330 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8061 vegades

Molt relaxant estalvi de pantalla d'una vista del paisatge del mar, on veiem els petits vaixells i velers ocults en la boira. Alguns velers es mouen molt lentament en l'aigua, equilibrada per onades petites. La imatge es veu com una aquarel·la, amb el seu colorit i la llum del reflex del sol en l'aigua. Una escena molt serena per desfer-se del estrès. Per als amants de la vela i el mar. La boira cobreix l'escena fent vaixells semblen difícils. El protector de pantalla perfecte per desfer-se del estrès. Si vostè és un amant de l'oceà, aquest estalvi de pantalla és per a vostè!

8
8 de 10 - 13 vots
Nº 1007 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2344 vegades

Un estalvi de pantalla gratuït calma en què es pot veure una fila vaixell lligat a una molla de fusta. Aquest flotador salvavides en un mar en calma, lligat a un pal amb una corda i amb les dues pales de fusta que s'asseu a la cadira del bot salvavides. Natació en un vaixell pot ser una activitat molt romàntic per fer en família, tot i que el dia en aquest estalvi de pantalla és una mica ennuvolat. Un moll de fusta clàssic al mar o un riu per amarrar embarcacions.