Vaixell corsari

Salvapantalles de vaixells : vaixell corsari

Salvapantalles de vaixell corsari

Salvapantalles animat de vaixell corsari

Salvapantalles de Vaixell Corsari
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Estalvi de pantalla gratuït d'un gran vaixell pirata disparant els seus canons pesats contra els seus enemics o els vaixells de la llei. Un corsari bombardejat amb tot el seu poder de foc, atacant a les armes. Volta a l'època dels pirates i submergir-se en una gran aventura amb aquest estalvi de pantalla, completament gratis. També, vostè pot mostrar a tots els teus amics mitjançant la publicació del protector de pantalla a les seves xarxes socials gràcies als nostres botons socials. Els pirates ataquen a l'equip.

Els corsaris eren pirates que saquejaven vaixells i abordar, però ho van fer servir a qualsevol nació o govern, i els seus objectius eren vaixells mercants enemics. Atacat de robar els tresors transportats als seus països d'origen. Van ser els pirates anglesos i francesos famosos atacant vaixells de la corona d'Espanya per robar l'or i la plata que es va portar d'Amèrica a Europa. Els corsaris eren lladres i pirates, però que estaven protegits per un govern que li interessava mantenir lluita contra els enemics sense haver de declarar la guerra. Eren lladres en els mars que ataquen a altres vaixells, especialment al Carib.. Descarrega el salvapantalles de Vaixell Corsari fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 15 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 7 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-20 09:09:54, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Vaixell Corsari de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
7

Classificació basada en 161 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 15 vegades
TORNAR
7
7 de 10 - 874 vots
Nº 180 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 13706 vegades

Vegeu les restes melancòlics d'aquest vell vaixell de pesca enfonsat a l'oceà, envoltat de taurons. Els únics testimonis de les restes del naufragi estan amenaçant taurons nedant al voltant de la zona. Ruïnes marines pot amagar rics tresors perduts i mai es va recuperar. Tresors enfonsats de l'oceà. Un vaixell de pesca es va enfonsar i es va enfonsar en el mar, podem veure les restes de la nau descansa al fons del mar, envoltat de roques, peixos i taurons.

6
6 de 10 - 7 vots
Nº 1391 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1960 vegades

Si ets dels que gaudeixen al mar, li encantarà aquest estalvi de pantalla amb un veler al mar. Aquest veler està ancorat en alta mar, surant tranquil·lament. Algunes gavines volant d'un costat a un altre, però uns pocs han estat surant prop de les veles de vaixell. És una escena molt relaxant, ja que el mar està completament en calma, el cel està clar, sense núvols i tot està tranquil. Amb aquest producte que vol transmetre una sensació de relaxació als viatges sense moure de la cadira. Li mostrem una finestra virtual en el qual es pot veure les onades. Fins i tot creu que sent el vent i la brisa de la mar en les seves galtes.