Vaixells en la boira

Salvapantalles de vaixells : vaixells en la boira

Salvapantalles de vaixells en la boira

Salvapantalles animat de vaixells en la boira

Salvapantalles de Vaixells en la boira
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Molt relaxant estalvi de pantalla d'una vista del paisatge del mar, on veiem els petits vaixells i velers ocults en la boira. Alguns velers es mouen molt lentament en l'aigua, equilibrada per onades petites. La imatge es veu com una aquarel·la, amb el seu colorit i la llum del reflex del sol en l'aigua. Una escena molt serena per desfer-se del estrès. Per als amants de la vela i el mar. La boira cobreix l'escena fent vaixells semblen difícils. El protector de pantalla perfecte per desfer-se del estrès. Si vostè és un amant de l'oceà, aquest estalvi de pantalla és per a vostè!

Escena animada en la qual veiem diversos vaixells i velers al mar, flotant a l'aigua. L'oceà és difícil navegar avui que qualsevol superfície del mar està coberta per la boira. La boira fa que no pots veure al lluny, pel que veiem les naus ocultes entre la boira. Veiem un paisatge marí, però no gaire lluny que tot està cobert per núvols. Una escena que fa que tot sembli una pintura dels colors i els efectes de la llum sobre l'aigua i els núvols. Igual que una pintura impressionista de paisatges. No t'oblidis de compartir a les xarxes socials amb els seus amics i familiars si t'ha agradat!. Descarrega el salvapantalles de Vaixells en la boira fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 86 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 5 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-03-18 13:04:12, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Vaixells en la boira de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
5

Classificació basada en 1848 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 86 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 659 vots
Nº 238 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 10325 vegades

Embarca't en el viatge en vaixell de vela que sempre has volgut fer un recorregut pel mar en calma, mentre el sol al cel entre els conjunts de núvols ataronjades. En taronja el cel, fins a aquest veler a recórrer el món. Navegar els mars tranquils i oceans blaus que vostè veu en aquesta imatge animada. Descàrrega aquest estalvi de pantalla gratuït i es recorda cada dia que tens un somni de viatjar pel món en un petit vaixell, mogut pel vent.

8
8 de 10 - 50 vots
Nº 933 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3697 vegades

Ara vostè pot tenir una pantalla del simulador de radar en el seu monitor amb aquest estalvi de pantalla gratuït. Instal·lat en el seu ordinador aquest sistema de radar similars als que no els vaixells per detectar bancs de peixos o d'altres vaixells. Amb aquest screensaver lliure s'assemblen tenir un so com de grans vaixells de pesca al seu ordinador. Si vols ensenyar a un amic, pots compartir amb tothom a través de les xarxes socials.