Vaixells al mar

Salvapantalles de vaixells : vaixells al mar

Salvapantalles de vaixells al mar

Salvapantalles animat de vaixells al mar

Salvapantalles de Vaixells al mar
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Salvapantalles animat d'una platja a l'estiu, amb petits vaixells i embarcacions de pesca que naveguen pel mar, mentre que una nena observa des de la platja. Al mar i els vaixells de vela tranquil·les que naveguem sota el sol de l'estiu. Darrere del sol. Bonic salvapantalles que et transportarà a un mar i ambient relaxant. Naus animen aquesta imatge plàcida, on l'aigua i el sol es combinen per crear un efecte de relaxació total. Una nena observa l'escena sota un paraigües de colors.

Un quadre amb un paisatge de vaixells al mar. Des d'una platja a l'estiu sota el sol, veiem passar els vaixells. Hi ha petits velers i vaixells de pesca que van per la costa per atrapar els peixos al mar. Una escena molt relaxant que és vist per una noia de la platja. La nena es troba sota un para-sol de colors. Aquest protector de pantalla és com anar de vacances. El paisatge és il·luminat per la llum del sol, que es posava a l'horitzó, de manera que els raigs del sol són de color groc o taronja.. Descarrega el salvapantalles de Vaixells al mar fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 82 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-04-22 10:04:54, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Vaixells al mar de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 1904 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 82 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 264 vots
Nº 330 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 8061 vegades

Molt relaxant estalvi de pantalla d'una vista del paisatge del mar, on veiem els petits vaixells i velers ocults en la boira. Alguns velers es mouen molt lentament en l'aigua, equilibrada per onades petites. La imatge es veu com una aquarel·la, amb el seu colorit i la llum del reflex del sol en l'aigua. Una escena molt serena per desfer-se del estrès. Per als amants de la vela i el mar. La boira cobreix l'escena fent vaixells semblen difícils. El protector de pantalla perfecte per desfer-se del estrès. Si vostè és un amant de l'oceà, aquest estalvi de pantalla és per a vostè!

8
8 de 10 - 33 vots
Nº 829 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3049 vegades

En aquest estalvi de pantalla gratuït 3D tenim un nàufrag tractant desesperadament de mantenir a flotació la seva bot salvavides de color vermell i blanc que pren l'aigua amb una galleda, que és l'única esperança que té. Vostè pot veure res en el fons, però l'oceà i el cel. Sembla que el nostre desgraciat amic tindrà un temps més difícil d'ara endavant. Si t'agrada aquest estalvi de pantalla, no dubtis en descarregar-lo i l'hi va posar. En aquesta animació podem veure la mida dels oceans i com aquest pobre home es va quedar sol en l'aigua en un vaixell que fa aigües i s'enfonsa, però anem a tractar de treure l'aigua amb una galleda.