Veler

Salvapantalles de vaixells : veler

Salvapantalles de veler

Salvapantalles animat de veler

Salvapantalles de Veler
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

Embarca't en el viatge en vaixell de vela que sempre has volgut fer un recorregut pel mar en calma, mentre el sol al cel entre els conjunts de núvols ataronjades. En taronja el cel, fins a aquest veler a recórrer el món. Navegar els mars tranquils i oceans blaus que vostè veu en aquesta imatge animada. Descàrrega aquest estalvi de pantalla gratuït i es recorda cada dia que tens un somni de viatjar pel món en un petit vaixell, mogut pel vent.

Un vaixell de vela és un vaixell que està parcialment o totalment propulsat per veles i el vent que està assotant a ells. Hi ha centenars de tipus de vaixells de vela, i poden ser classificats d'acord a la seva grandària, el seu tipus de vela, el material de què està fet, i així successivament. Escena animada d'un veler, sortir a navegar el mar en calma. Com veiem en el cel al capvespre, posta de sol. Un gran oceà blau rega. El vent a les veles i fer el moviment del vaixell a la superfície del mar. La velocitat és lenta, que és accionat pel vent no pot córrer molt. Un paisatge marí molt agradable i relaxant amb el petit vaixell que es mou per l'aigua de mar, aigua de color blau amb la llum del capvespre. Gaudiu d'aquest vaixell que navega pels mars impulsats només pel vent.. Descarrega el salvapantalles de Veler fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Vaixells, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Vaixells, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 78 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 6 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2008-01-18 08:04:35, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Vaixells. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Veler de Vaixells per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
6

Classificació basada en 4613 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 78 vegades
TORNAR
6
6 de 10 - 3 vots
Nº 1037 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 3323 vegades

Una seqüència divertit velers que solquen les aigües amb tripulació amable i mariners. Els vaixells de vela són comuns i habituals en els patis d'esbarjo aquàtics per la seva facilitat d'ús i preu. Són petites embarcacions que es mouen pel vent i generalment es troben en gairebé tots els clubs nàutics llacs i embassaments del món.

7
7 de 10 - 4 vots
Nº 1345 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2420 vegades

En aquesta pantalla es pot veure un vaixell pirata al mar es veu des de les roques d'una illa pirata. Tenim un vaixell pirata vermell amb espelmes i propagació en la part superior del pal principal veure la bandera pirata, la bandera negre amb la calavera i tíbies creuades creu. Vaixells pirates estan envoltats per una sensació de romanç i aventura molt especial, tot i ser molt perillós, desperten la nostra simpatia.