Nintendo Jocs Clàssics

Salvapantalles de videojocs : Nintendo Jocs Clàssics

Salvapantalles de Nintendo Jocs Clàssics

Salvapantalles animat de Nintendo Jocs Clàssics

Salvapantalles de Nintendo Jocs Clàssics
T'agrada? Fes clic!
Comenta!
Vota!
Pin It!
Delicious

És vostè un fan de Nintendo? Vostè pot recordar els primers jocs que van sortir per a la NES amb aquest estalvi de pantalla gratuït. Jocs mítics com Mario Bros, escaladors de gel, Dr Mario, la llegenda de Zelda, contra i molts més estan esperant per fer-se càrrec del monitor amb aquest estalvi de pantalla completament gratis. Si vostè té amics que agraden dels jocs de vídeo i Nintendo, pot compartir la pantalla que portarà a les seves xarxes socials, i gaudir dels jocs de vídeo recordant com eren abans.

Nintendo és una empresa japonesa amb seu a Kyoto va ser fundada el 1889 i des de llavors ha estat desenvolupant nous jocs. No obstant això, hi ha molts nostàlgics als quals encara estimen el primer joc, com mostrem en la nostra pantalla.. Descarrega el salvapantalles de Nintendo Jocs Clàssics fent clic al botó «Descarregar», que és un servei gratuït de Gifmania. Aquest salvapantalles és part de la col • lecció temàtica de Videojocs, perquè estan organitzats de manera que sigui més fàcil per tu arribar-hi si ets un gran fan de Videojocs, les descàrregues són gratuïtes i aquest salvapantalles s'ha descarregat 11 vegades, que significa que és molt popular. Aquest és un producte segur, i l'ajudarà a protegir el seu equip, ja que és completament gratuït i fiable. Aquest salvapantalles té una qualificació de 8 pels usuaris que l'han descarregat i que fa part de la nostra col • lecció des de 2012-09-12 09:09:53, dia en què fou inclòs a la nostra base de dades. Esperem que frueixis i que puguis protegir el seu ordinador con sistema operatiu de Windows. Aquest salvapantalles de Català és gratis, pertany a la categoria: Videojocs. És un Gifmania programari perquè pugui confiar en la seva qualitat. És la versió 1.0de producte està disponible per als sistemes operatius Windows 95 Windows 98 Windows 98 SE Windows ME Windows 2000 Windows NT Windows 2003 Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8. Salvapantalles animat Nintendo Jocs Clàssics de Videojocs per descarregar de forma gratuïta i cuidar la pantalla
8

Classificació basada en 105 opinions dels usuaris

Avalua aquest salvapantalles

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
DESCARREGAR
Descarregat 11 vegades
TORNAR
5
5 de 10 - 4 vots
Nº 1415 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 2096 vegades

Kimahri Ronso s'enfronta la neu en aquest estalvi de pantalla gratuït. Un dels personatges principals en el joc Final Fantasy X, ara per gaudir d'un estalvi de pantalla d'alta qualitat. Kimahri és el guardià de Yuna, el invocador, i ha d'ajudar al seu Sinh cara, juntament amb tots els seus altres guardians com Auron, Lulu, Wakka i Rikku. Comparteix aquest estalvi de pantalla a les xarxes socials, perquè vostè els amics pot descarregar també.

8
8 de 10 - 3 vots
Nº 1775 del Top
DESCARREGAR
Descarregat 1584 vegades

En aquest estalvi de pantalla es pot veure el logotip de Tree of Savior, un nou videojoc MMORPG que està guanyant més i més fans a tot el món. Vostè pot veure com les lletres d'or brillen amb la silueta d'arbre gran darrere d'ells. En el fons hi ha ones de llum que oscil·len suaument per decorar la pantalla. Si vostè és un gran fan dels videojocs de rol multijugador, segur que aquest joc va a emocionar vostè, ja que porta l'essència dels primers MMORPG com Ragnarok Online, que es considera el seu predecessor. Gaudeix descobrint els mons màgics de Tree of Savior, també anomenat Projecte R-1!