El bloc de salvapantalles

Arxius anteriors

Avui 18/02/2016 te portem aquest nou salvapantalles de Sanjay i Craig que pertany a la categoria dibuixos animats. Sanjay i Craig és una sèrie de dibuixos animats de la cadena de televisió Nickelodeon. Craig és una serp que parla i és un expert en l'encobriment, saber com arribar a ser qualsevol cosa. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de Sanjay i Craig gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 23/01/2016 te portem aquest nou salvapantalles de la multitud en el concert que pertany a la categoria música i artistes. No has pogut anar al concert del seu cantant favorit?. Ser part de la multitud fa sentir integrats en el grup, fa que el teu cos està ple d'endorfines, coneguda com l'hormona de la felicitat, hi ha una connexió especial entre el cantant i el públic, és per això, que els concerts són recordats pel multitud com una experiència única. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de la multitud en el concert gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 15/01/2016 te portem aquest nou salvapantalles de pingüins de madagascar que pertany a la categoria dibuixos animats. Animació basat en la famosa pel·lícula de DreamWorks Animation anomenada Madagascar. La seva missió és aturar els malvats plans del Dr. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de pingüins de madagascar gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 10/10/2015 te portem aquest nou salvapantalles de Sosteniment de la família que pertany a la categoria dibuixos animats. Sèrie de dibuixos animats de la cadena de televisió Nickelodeon. Són repartidors de pa divertides com el pa d'espaguetis. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de Sosteniment de la família gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 06/10/2015 te portem aquest nou salvapantalles de vall cascada que pertany a la categoria cataractes. Impressionant imatge d'una vall amb una magnífica cascada que cau de la gran quantitat d'aigua. A la part superior del vessant, a la part dreta, podem veure un edifici que sembla i el monestir, o lloc de residència. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de vall cascada gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 06/10/2015 te portem aquest nou salvapantalles de Bella i els Bulldogs que pertany a la categoria sèries de tv. Sèrie de televisió de la cadena Nickelodeon. Bella Dawson (Brec Basinger) és una animadora que vol entrar a l'equip de futbol de la seva escola. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de Bella i els Bulldogs gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 23/09/2015 te portem aquest nou salvapantalles de peppa pig que pertany a la categoria dibuixos animats. Peppa Pig és una sèrie d'animació per als nens. Tots els personatges tenen noms d'animals en anglès i la primera lletra del nom, que és el nom del partit animal. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de peppa pig gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 17/09/2015 te portem aquest nou salvapantalles de Nova Orleans que pertany a la categoria ciutats i monuments. Nova Orleans és la ciutat més gran en l'estat de Louisiana, Estats Units. És la ciutat amb més barreja cultural dels Estats Units amb Amèrica, francès, africà i les contribucions nord-americanes. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de Nova Orleans gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 15/09/2015 te portem aquest nou salvapantalles de estrelles de la bandera americana de les barres i que pertany a la categoria estats units. Bandera animada dels Estats Units. . Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de estrelles de la bandera americana de les barres i gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.

Avui 09/09/2015 te portem aquest nou salvapantalles de els jocs de la fam: ocell de la revolta part 2 que pertany a la categoria pel·lícules. Salvapantalles de la pel·lícula Els Jocs de la Fam: ocell de la revolta Part 2, que és l'última pel·lícula de la saga dels Jocs de la Fam. Tres llibres s'han dividit en quatre pel·lícules i aquest és l'últim de tots. Pots visitar la nostra pàgina web http://salvapantalles.gifmania.cat i descàrregar aquest bell salvapantalles de els jocs de la fam: ocell de la revolta part 2 gratis. Esperem que t'agradi, i recorda que pots descarregar tots els nostres salvapantalles gratuïtament.